Ο εκπρόσωπος τύπου του κινεζικού Υπουργείου Εξωτερικών, υποστηρίζει ότι ο «ασθενής μηδέν» του κοροναϊού παγκοσμίως είναι Αμερικανός στρατιωτικός, που βρέθηκε στη Γουχάν τον Οκτώβρη

Ο εκπρόσωπος τύπου του κινεζικού Υπουργείου Εξωτερικών, Λιγιάν Ζάο, ζήτησε από τις αμερικανικές αρχές να φανερωθούν και να αποκαλύψουν «όλα όσα κρύβουν» για το μέτωπο του κοροναϊού. Με αφορμή ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο διευθυντής του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, Ρόμπερτ Ρέντφιλντ να παραδέχεται ότι πολλά κρούσματα κοροναϊού «μπερδεύτηκαν στην αρχή με κρούσματα γρίπης» εξαιτίας ελλείψεως εξειδικευμένων τεστ, η Κίνα είναι κατηγορηματική:

«Ποιος είναι ο ασθενής μηδέν στις ΗΠΑ; Πόσοι άνθρωποι έχουν μολυνθεί; Μπορεί να έφερε ο αμερικανικός στρατός την επιδημία στη Γουχάν. Δημοσιοποιείστε τα δεδομένα σας! ΗΠΑ μάς χρωστάτε εξηγήσεις!» γράφει ο Λιγιάν Ζάο στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο Ζάο υποστηρίζει ότι ο «ασθενής μηδέν» του κοροναϊού παγκοσμίως είναι Αμερικανός στρατιωτικός, που βρέθηκε στη Γουχάν τον Οκτώβρη, λίγο πριν το ξέσπασμα της επιδημίας, στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων. Η απουσία επαρκών στοιχείων και λεπτομερειών για τους ασθενείς και τους θανάτους από Covid-19 στις ΗΠΑ ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Πριν από δυο μήνες, και ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Ματίας Τσανγκ, άφησε να εννοηθεί ότι η επιδημία κορωνοϊού στη Γουχάν ξεκίνησε ως «βιολογικός πόλεμος των ΗΠΑ κατά της Κίνας».

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η έρευνα για το πώς ξέσπασε η ασθένεια στη Γουχάν είναι σε εξέλιξη, με τα σενάρια να είναι δεκάδες.


πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.