Ο γιος του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι ισχυρίζεται ότι ο Δρ Tony Fauci και το Ίδρυμα Γκέιτς προσβλέπουν σε μεγάλο κέρδος από την κατασκευή του εμβολίου COVID-19.

Ο Robert F. Kennedy Jr., γιος του Robert και ανιψιός του John F. Kennedy, δήλωσε ότι το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργικών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), το πρακτορείο του Δρ. Fauci, θα συλλέξει το 50% όλων των δικαιωμάτων από ένα πιθανό εμβόλιο κοραναϊού.


Μιλώντας στο ακροδεξιό podcast The Gateway Pundit, ο Kennedy Jr είπε ότι ο Δρ Fauci κατέχει μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εμβολίων, συμπεριλαμβανομένου ενός που δοκιμάζεται για την καταπολέμηση του κοροναϊού από μερικούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εμβολίων της Αμερικής.

Το Ίδρυμα Gates επενδύει στο NIAID του Dr. Fauci στο πλαίσιο του προγράμματος Decade of Vaccines, το οποίο στοχεύει στην εισαγωγή ενός Παγκόσμιου Σχεδίου Δράσης για τα Εμβόλια.

Ο Κένεντι Τζούνιορ είπε ότι ο Δρ Fauci κατέχει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για έναν συγκεκριμένο τύπο εμβολίου που συσκευάζει έναν ιό σε ένα φύλλο πρωτεΐνης. Ο ιός στη συνέχεια μεταδίδεται στο ανθρώπινο σώμα μέσω του εμβολίου και ο Kennedy Jr είπε ότι φτάνει πολύ γρήγορα στα όργανα που είναι απαραίτητα για να δώσει ένα άτομο ασυλία σε μια συγκεκριμένη ασθένεια.

Είπε επίσης ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χρησιμοποιείται επί του παρόντος από τουλάχιστον έναν από τους μεγαλύτερους αμερικανούς κατασκευαστές εμβολίων για την παραγωγή εμβολίων για κοροναϊό.

Οι τέσσερις κύριοι κατασκευαστές εμβολίων στις ΗΠΑ είναι οι Pfizer, Merck, GlaxoSmithKline και Sanofi, και εάν μία από αυτές τις τέσσερις εταιρείες αναπτύξει επιτυχώς ένα εμβόλιο Coronavirus, ο Fauci και το NIAID θα συλλέξουν το ήμισυ των δικαιωμάτων, σύμφωνα με τον Kennedy Jr.

Είπε ότι οι εταιρείες που χρησιμοποίησαν αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πρέπει να μοιράσουν τα κέρδη 50/50 με το NIAID και ισχυρίστηκε ότι το Ίδρυμα Gates έχει επενδύσει σε αυτό το συγκεκριμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Είπε ότι δεν υπήρχε όριο για το πόσα χρήματα μπορεί να συγκεντρώσει το NIAID από το εμβόλιο κορανοϊού και είπε ότι πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι κυβερνητικοί κανονισμοί για να το αποτρέψουν αυτό.

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι νεώτερος είναι πασίγνωστος και αντίθετος στον εμβολιασμό και τα μέλη της οικογένειάς του έγραψαν ένα άρθρο πέρσι στο Politico προκαλώντας την εκστρατεία «παραπληροφόρησης» σχετικά με τον εμβολιασμό.

Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, εν τω μεταξύ, υπήρξε στόχος θεωριών συνωμοσίας και παραπληροφόρησης από ακροδεξιούς πολιτικούς ειδικούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Η εκστρατεία παραπληροφόρησης εξαπλώθηκε εκθετικά αφού ο Γκέιτς επέκρινε δημόσια τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τον χειρισμό της πανδημίας.

Ο διαδικτυακός ελεγκτής Politifact δήλωσε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το Ίδρυμα Gates έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα εμβόλιο Coronavirus. Ο ιστότοπος είπε ότι το Ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί επί του παρόντος 70 πιθανά εμβόλια κοροναϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η USA Today απέκλεισε επίσης μια προηγούμενη θεωρία ότι το Ινστιτούτο Pirbright στη Βρετανία, στο οποίο επενδύει το Ίδρυμα Gates, έχει επίσης δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το εμβόλιο Coronavirus. Το άρθρο USA Today ανέφερε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί ήταν αβάσιμοι και ότι το Ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί μια πρωτοβουλία για την επιτάχυνση της έρευνας για θεραπείες και εμβόλια COVID-19.

Σύμφωνα με θεωρία συνωμοσίας το Ίδρυμα Gates είχε δημιουργήσει το Coronavirus και το απαραίτητο εμβόλιο για να αποκομίσει κέρδος από το εμβόλιο.

Ο Δρ Tony Fauci, από την άλλη πλευρά, είναι διευθυντής του NIAID από το 1984. Είναι μέλος της Task Force Coronavirus της κυβέρνησης Trump και θεωρείται ευρέως ως ένας από τους πιο αξιόπιστους ιατρικούς αξιωματούχους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπήρξε σύμβουλος κάθε Προέδρου των ΗΠΑ από τον Ρόναλντ Ρέιγκαν.


πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.