Δραματικές ώρες περνάνε Ευρώπη και ΗΠΑ, όπου αυξάνονται τα θύματα και τα κρούσματα του κορονοϊού. Ικανοποιητική η εικόνα στη χώρα μας που μετρά 53 θύματα από την επέλαση του COVID19. Παρά την μη αύξηση των κρουσμάτων και νεκρών φημολογείται αυστηροποίηση των μέτρων δεδομένης της πιθανότητας για κορύφωση της έξαρσης τις επόμενες εβδομάδες.

ΙΤΑΛΙΑ


766 ασθενείς του κοροϊού έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο στη γειτονική μας χώρα.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορονοϊού στην Ιταλία είναι 119.827. Οι νεκροί έφτασαν τους 14.681 Παράλληλα, 19.758 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Χθες το σύνολο κρουσμάτων του κορονοϊού ήταν 115.242 και είχαν χάσει την ζωή τους 13.915 άνθρωποι ενώ 18.278 είχαν θεραπευθεί.

ΙΣΠΑΝΙΑ

932 νέοι θάνατοι καταγράφηκαν στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας τον αριθμό των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε 7.472
7.472 τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, ενώ 117.710 έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.


ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Σε 684 ανέρχεται ο αρνητικός απολογισμός των νεκρών από κορονοϊό στην γηραιά Αλβιόνα. Αυξημένος είναι και ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού, στους 38.168 (αυξημένος κατά περισσότερο από 4.000 σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο).


ΓΑΛΛΙΑ

471 είναι τα θύματα της χθεσινής μέρας στην Γαλλία  αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό απωλειών σε 4503 ανθρώπους.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

145 οι νεκροί στην Γερμανία που καταφέρνει να έχει περιορίσει την διάδοση του ιού, αλλά παρόλα αυτά μετρά περισσότερους από 1000 νεκρούς συνολικά.

ΗΠΑ

Με περισσότερα από 266.000 κρούσματα στην επικράτεια των ΗΠΑ, η χώρα βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση κατέχοντας περισσότερο από το 1/4 των συνολικών κρουσμάτων, που ξεπέρασαν τον αριθμό του ενός εκατομμυρίου.

Η Νέα Υόρκη βίωσε τη φονικότερη ημέρα της από τον νέο κορονοϊό, με 562 νέους θανάτους σε ένα 24ωρο στην πολιτεία και το σύνολο των νεκρών να ανέρχεται σε 2.935, όπως έγινε γνωστό από τον κυβερνήτη Αντριου Κουόμο την Παρασκευή.

Ο Κουόμο προειδοποίησε ότι άνθρωποι θα πεθάνουν σύντομα εξαιτίας της έλλειψης αναπνευστήρων, νοσοκομειακών κλινών, ενώ απηύθυνε έκκληση για αποστολή πόρων στη Νέα Υόρκη, που θα βοηθήσουν την πολιτεία να αντιμετωπίσει την ολοένα κι εντεινόμενη κρίση.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.