Zero Hedge, 04/15/2020 - Authored by Paul Joseph Watson via Summit News,
Μετάφραση Μ. Στυλιανού

Με τον πιο πάνω τίτλο, το αμερικανικό πολιτικό-οικονομικό δελτίο ειδήσεων Zero Hedge, αναδημοσιεύει την αρχική πληροφορία της Φωνής της Αμερικής, η οποία ανέφερε ότι «ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν σχεδιάζει να στείλει νέο κύμα μεταναστών στην Ευρώπη, που -όπως φοβούνται αξιωματούχοι- πολλοί από αυτούς θα είναι φορείς του κορωναϊού.

«Οι ελληνικές δυνάμεις είναι σε υψηλή ετοιμότητα καθώς προέκυψαν πληροφορίες ότι η Τουρκία ετοιμάζεται να εξωθήσει ένα νέο κύμα μετανάστες στην Ευρώπη. Αξιωματούχοι στην Αθήνα δηλώνουν πως φοβούνται ότι πρόσφυγες μολυσμένοι από τον κορωναϊό μπορεί να είναι μεταξύ των αιτούντων άσυλο»,μετέδωσε η Φωνή της Αμερικής.

Επιδείχτηκαν μυστικά στοιχεία που δείχνουν πως οι τουρκικές αρχές μετέφεραν μετανάστες από το εσωτερικό της χώρας στις ακτές, όπου λαθρέμποροι περιμένουν να τους μεταφέρουν στην Ευρώπη.

Η ακτοφυλακή, η Αεροπορία και το Ναυτικό της Ελλάδος έχουν ενισχύσει τις περιπολίες εναντίον αυτού που περιγράφουν ως μιαν νέα οργανωμένη επιχείρηση να εξαπολυθούν χιλιάδες μετανάστες σαν ένα πολιτικό όπλο.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο πρόεδρος Ερντογάν είχε ανακοινώσει ότι η Τουρκία θα ξανανοίξει τα σύνορά της και θα ενθαρρύνει εκατομμύρια μετανάστες μα εισβάλουν στην Ευρώπη.

Κατά την βίαια είσοδό τους, χριστιανικές εκκλησίες καταστράφηκαν και χιλιάδες ελαιόδεντρα πελεκήθηκαν σε οικονομική επίθεση.

Χάρις στην ισχυρή αντίδραση των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας και την μαζική εξέγερση του ελληνικού λαού δεν επαναλήφθηκαν τα γεγονότα του 2015, όταν περί τα δύο εκατομμύρια μετανάστες τελικά έφθασαν στην Ευρώπη.

Ο Ερντογάν στην αρχή συμφώνησε να συγκρατήσει το μεταναστευτικό ρεύμα το 2016, όταν η Ε.Ε. πλήρωσε την Άγκυρα 6 δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά τώρα χρησιμοποιεί την απειλή να ξανανοίξει το φράγμα στο ρεύμα, πιέζοντας για περισσότερα λεφτά και παραχωρήσεις.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.