του Halkias Vassilis

Αυτό που νιώθουν κάποιοι συμπολίτες μας για τον Δήμο μας όταν το εκφράζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπας και κάποιος δημοτικός σύμβουλος , αντιδήμαρχος κλπ αντιδράσει θετικά με την έννοια να μεριμνήσει για το χ,ψ θέμα βρίσκεται αντιμέτωπος είτε με ''ιντερνετικό '' μπούλινγκ είτε με ''επίπληξη'' από κάποιον του Δήμου. Αυτό είναι απαράδεκτο, κατ αρχήν η καθαριότητα ενός Δήμου είναι αυτονόητη, πράγμα που ο Δήμος μας δεν το έχει σε όλο τον Δήμο, όλοι οι χώρου πρασίνου πρέπει να αντιμετωπίζονται το ίδιο και όχι επιλεκτικά δηλ μόνο οι βιτρίνες του Δήμου το ίδιο και η καθαριότητα των παραλιών με λύπη βλέπω ότι κάθε χρόνο οι μόνες παραλίες που κάπως περιποιούνται είναι της βιτρίνας του Δήμου δηλ. Περαίας - Μπαξέ και ενίοτε Αγ Τριάδας, οι άλλες σαν να μην υπάρχουν στο Δήμο. Το να βγάλω φωτογραφίες ανώφελο, 10 χρόνια τώρα βγάζω φωτο της Μηχανιώνας και του Τουμπαρλί (πλησίον beach bar Riviera ) οι οποίες ζέχνουν από σκουπίδια , αγκάθια και νεκρά φύκια και γενικά ότι βγάζει η θάλασσα μένει εκεί , οι δε χώροι πρασίνου απαράδεκτοι . Έχουν περάσει τρεις διοικήσεις στον Δήμο και η κατάσταση παραμένει η ίδια, η σημερινή διοίκηση είναι η 4η, ακόμα όμως δεν έχει γίνει τίποτα τουλάχιστον για την Μηχανιώνα. Κατά την άποψή μου φταίνε κατ αρχήν οι ψηφοφόροι που βγάζουν συνεχώς τους ίδιους συμβούλους οι οποίοι ενώ δοκιμάστηκαν δεν τα κατάφεραν αλλά επειδή έχουν μεγάλο κύκλο γνωριμιών προτιμούνται από του υποψήφιους δημάρχους επιβραβεύοντας τους σε καίριες θέσεις του Δήμου με εμφανή ''κακά αποτελέσματα'' και δευτερευόντως οι Δήμαρχοι που δεν τοποθετούν κατάλληλους ανθρώπους , η εικόνα της Μηχανιώνας το δείχνει αυτό πανηγυρικά, πράσινο απαράδεκτο, παραλίες χάλια, σκαλοπάτια και φωτισμός χάλια . Τελικά αποδεικνύεται ότι η κύρια προσπάθεια κάθε Δημάρχου είναι η Περαία και τα περί αυτής χωριά και δευτερευόντως οι άλλες ενότητες. Τελικά άραγε αυτός ο Δήμος θα αλλάξει προς το καλύτερο ή θα βλέπουμε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα στις εκάστοτε διοικήσεις με αποτέλεσμα ο Δήμος να είναι εσαεί σε αυτή την κατάσταση.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.