του Thanasis Gaifillias

Κύριε Παπαδημούλη, δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά τις τελευταίες μέρες το όνομά σας βρίσκεται στα υχείλη πολλών ανθρώπων. Σας κουβεντιάζουν, κοινώς, σας “γλωσσοτρώνε”. Άλλοι το κάνουν από ζήλεια, άλλοι από θαυμασμου ό, άλλοι από περιέργεια κι άλλοι από πραγματικό ενδιαφέρον, όπως εγώ, που θέλουν να μάθουν την αλήθεια (και μόνον την αλήθεια) ώστε αν βρεθούν στο καφενείο με κανέναν κακοπροαίρετο δεξιό, να μπορούν να τον βάλουν στη θέση του με ατράνταχτα επιχειρήματα. Λύστε μου λοιπόν μερικές απορίες όπως,που βρίσκετε το χρόνο εσείς που εκπροσωπείτε την Ελλάδα και την Αριστερά στο Ευρωκοινοβούλιο και ασχολείστε και με το real estate και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία; Που βρίσκετε νοικάρηδες από Τουρκία, από Αφγανιστάν, ακόμα κι από καλύβες της Υποσαχάριας Αφρικής και τους νοικιάζετε τα σπίτια; Γιατί δεν τα νοικιάζετε σε άστεγους Έλληνες που είχαν ένα και μοναδικό σπίτι και τους το πήραν οι τράπεζες; Αν μπείτε στον κόπο και απαντήστε στις απορίες μου, θα σας παρακαλούσα να αποφύγετε κοινοτοπίες όπως: “Νόμιμο άρα ηθικό”, “Πνεύμα και ηθική”, Αμάρτησα για το παιδί μου κλπ”. Έρχονται δύσκολες μέρες κύριε Παπαδημούλη και περιπτώσεις σαν τη δική σας θα εργαλειοποιηθούν την κατάλληλη στιγμή στο μέγιστο βαθμό. Συνεχίστε λοιπόν τις business σας, συνεχίστε να εκπροσωπείτε την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά όχι την Αριστερά.
“Η Αριστερά ότι είχε να σε δώσει στο'δωσε
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.”


Θανάσης Γκαϊφύλλιας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.