Χθες, 5 Ιουνίου 2020, «ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ» Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγελοχωρίου, σε συνεργασία με το «Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης», διοργάνωσε εργαστήρι δημιουργικής γραφής,  στο «Σπίτι του φύλακα» δίπλα στις αλυκές». Παρουσιάστρια η Εκπαιδευτικός, κ. Ειρήνη Λαρδούτσου.  Το τοπίο μαγικό, ενέπνευσε τους παρευρισκόμενος να εκφράσουν την φαντασία και το ταλέντο τους, συνθέτοντας  μια γραφή με κεντρική ιδέα «Εκεί στο σπίτι της Αλυκής». 



Την εκδήλωση ομόρφυνε ιδιαίτερα η αιθέρια ύπαρξη με το πέπλο, συνοδεία Βιολοντσέλου, να χορεύει στα όρια στεριάς και θάλασσας. Μοιράστηκαν φρούτα και κρασί. Πολιτισμός ανθρωποκεντρικός, για να διεγείρει τις ευαισθησίες για το περιβάλλον και τη ζωή.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.