Η αντίστροφη μέτρηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις έχει ξεκινήσει. Στον δήμο Θέρμης με ευθύνη της αντιδημαρχίας Παιδείας είναι όλα έτοιμα για την ομαλή και απρόσκοπτη έναρξή τους, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020.
Αναλυτικά, σήμερα και αύριο γίνονται απολυμάνσεις σε όλα τα σχολεία, που από τη Δευτέρα θα αποτελέσουν εξεταστικά κέντρα, ενώ η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου, εκτός από το υγειονομικό υλικό που διέθεσε το υπουργείο Παιδείας, προμήθευσε όλες τις σχολικές μονάδες που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα, με επιπλέον αντισηπτικά υγρά καθώς επίσης και με μάσκες για τους επιτηρητές εκπαιδευτικούς. Φυσικά, η δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων έχει φροντίσει για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) δηλαδή τον φυσικό αερισμό των αιθουσών, την τήρηση της απόστασης του 1,5 μέτρου μεταξύ των υποψηφίων και τον καθημερινό καθαρισμό με αντισηπτικό υγρό όλων των χώρων που διεξάγονται οι εξετάσεις.
Τις ευχές του για καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις απηύθυνε στους υποψηφίους και τις οικογένειές τους ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος με τα εξής λόγια:

“Οι μαθητές της πόλης μας που την ερχόμενη Δευτέρα μπαίνουν στον αγώνα των πανελλήνιων εξετάσεων καλούνται σε ιδιαίτερες συνθήκες να δώσουν μια από τις πρώτες τους μάχες της ζωής τους. Εύχομαι στα παιδιά και τους συνοδοιπόρους τους, γονείς και καθηγητές καλή επιτυχία, και τους διαβεβαιώ ότι ο δήμος Θέρμης θα κάνει ότι είναι δυνατόν να κυλήσουν ομαλά και με ασφάλεια οι δύσκολες αυτές μέρες των εξετάσεων! Είμαι βέβαιος ότι με νηφαλιότητα, αυτοπεποίθηση και καθαρή σκέψη θα τα καταφέρουν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτήν την πρώτη, ουσιαστική πρόκληση της ζωής τους.
Στα παιδιά μας, όμως θα ήθελα να πω και κάτι ακόμα. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, οι πανελλήνιες είναι ένας σταθμός στο ταξίδι της ζωής, όμως δεν την καθορίζει. Είναι η αρχή σε μια διαδρομή όπου οι δοκιμασίες και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές. Όχι ο προορισμός. Μια αφετηρία για νέους στόχους, προσπάθειες.
Διεκδικείστε τα όνειρά σας με πίστη στις δυνατότητές σας”.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.