Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα το πρωί, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη για την διαπλοκή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με εξωθεσμικούς, επιχειρηματικούς και εμπλεκόμενους στο ζήτημα της Νοβάρτις.

Διαφώνησε ανοιχτά με την άποψη του Μητσοτάκη ότι «αυτά είναι εσωτερικά θέματα του ΣΥΡΙΖΑ»: «Δεν είναι καθόλου εσωτερικό θέμα κανενός κόμματος, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της Νέας Δημοκρατίας, ούτε είναι θέμα μικροπολιτικής. Αυτά τα οποία έχουν αποκαλυφθεί αφορούν την καρδιά της Δημοκρατίας, τον πυρήνα της Δημοκρατίας, τη Δημοκρατική Λειτουργία των θεσμών και αποτελούν πράξεις κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος. Αυτά λοιπόν δεν είναι εσωτερικά θέματα, ούτε πρέπει ο Ελληνικός Λαός να πιστέψει ότι υπάρχει τέτοια ανισότητα ενώπιον των νόμων που κάποιοι μπορούν να κάνουν κακουργήματα και να τη σκαπουλάρουν επειδή ήταν Πρωθυπουργοί και Υπουργοί και κάποιοι άλλοι ακόμη και με το πταίσμα ακόμη και να το πλημμέλημα, βρίσκονται προ του κινδύνου της στέρησης της ελευθερίας τους.»


 




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.