Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Θερμαϊκού, το Κέντρο Υγείας Ν. Μηχανιώνας και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων διοργανώνουν σημαντική εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο Παρασκευή 17 Ιουλίου και Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 με θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα γίνουν την Παρασκευή 17/07/2020 και ώρες 18:00 έως 20:30 και το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 και ώρες 10:00 έως 13:00 στην αίθουσα του Κέντρου Υγείας Μηχανιώνας, υπό την ιατρική επίβλεψη του κ. Συμεωνίδη Αθανάσιου, Γενικού/Οικογενειακού Ιατρού, Δ/ντης ΚΥ.Ν. Μηχανιώνας, Πρόεδρου Εταιρείας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος «Ιπποκράτης».

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στα τηλέφωνο: 2392024034, και 2392024356

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO).

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.