Μια ενημέρωση - πληροφορία για τους νέους που μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων ψάχνουν να αποκτήσουν επαγγελματική κατάρτιση που θα τους ανοίξει μια ενδιαφέρουσα σταδιοδρομία!!!

Ξεκίνησε ήδη από χθες, η υποβολή αιτήσεων εγγραφών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) της χώρας για το έτος κατάρτισης 2020-2021, από τηνΤρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 09:00 μέχρι και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 23:59, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

Απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής, στα Δημόσια Ι.Ε.Κ., με βάση την ειδικότητα η οποία ανταποκρίνεται στις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους, ανάμεσα από ένα πλήθος ειδικοτήτων που προσφέρονται στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. με υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών στον σύνδεσμο:
https://diek.it.minedu.gov.gr

ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ Δ.ΙΕΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Στον Θερμαϊκό υπάρχει το ΔΙΕΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ, που προσφέρει
 ποιοτική δωρεάν επαγγελματική κατάρτιση, παρέχει τη δυνατότητα στους καταρτιζόμενους να ενισχύσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα, την επαγγελματική τους δυναμική, τις προοπτικές απορρόφησης στην αγορά εργασίας, καθώς και την τοποθέτησή τους σε σύγχρονες και ποιοτικές θέσεις απασχόλησης.

Νέες ειδικότητες που ξεκινούν φέτος είναι:
  • Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου
  • Βοηθός Φυσικοθεραπείας
  • Μουσική Τεχνολογία
  • Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ
  • Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας
  • Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
  • Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης
Ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής στο https://diek.it.minedu.gov.gr σε μία από τις νέες ειδικότητες του Δ.ΙΕΚ Επανομής από σήμερα 1-9-2020 έως 9-9-2020. Πληροφορίες στο http://gsae.edu.gr/el/toppress/1644-enarksi-aithseon-2020b



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.