Κανονικά εξελίσσεται η διαδικασία του ελέγχου του τοπικού πληθυσμού μέσω των rapid test για τον κορονοϊό στον δήμο Θερμαϊκού. Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εποχούμενους (αυτοκίνητα κλπ) συμπολίτες μας από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ σε Νέους Επιβάτες, Επανομή και Μηχανιώνα.
Περιμένουμε φυσικά ανακοίνωση για το συνολικό αποτέλεσμα.


Τα test για τον κορονοϊό συνεχίζονται κανονικά και στο Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας από το προσωπικό του ΚΥ. Μετά από τηλεφωνικό ραντεβού μπορεί κανείς να εξεταστεί με τον συνήθη τρόπο λήψης ρινοφαρυγγικού δείγματος.

Εντύπωση και προβληματισμό δημιουργεί η εξέταση ατόμων που είτε είναι με συμπτώματα είτε επιθυμούν να κάνουν το τεστ για τον κορονοΐό στον ίδιο χώρο, στον οικίσκο που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Μηχανιώνας. Ερωτήματα  προκύπτουν για το πόσο είναι ασφαλής ο τρόπος αυτός και κατά πόσο είναι υπαρκτός ο κίνδυνος επιμόλυνσης  τόσο για τους εξεταζόμενους όσο και για τους εργαζόμενους στην μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας της περιοχής.
Το βίντεο καταγράφει το σχετικό ρεπορτάζ(κάμερα: Γιώργος Νικολαΐδης).

Αύριο Τετάρτη πρόκειται να ξεκινήσει ο εμβολιασμός των άνω των 85 ετών, βάσει ραντεβού.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.