Réseau International,21-1-21
Μετάφραση: Μ.Στυλιανού

Κατά το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, περισσότεροι από 12.400 κάτοικοι βρέθηκαν φορείς του ιού COVID-19 μετά τον εμβολιασμό τους με το πειραματικό εμβόλιο COVID-19 της Pfizer.

Περισσότεροι από 12.400 Ισραηλινοί κάτοικοι βρέθηκαν θετικοί για covid-19 μετά τον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένων 69 ανθρώπων που είχαν ήδη λάβει τη δεύτερη δόση, η οποία άρχισε να χορηγείται στις αρχές της περασμένης εβδομάδας ανέφερε., το ισραηλινό υπουργείο Υγείας

Από τα 3.199 άτομα που υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για Κορωνοιό μεταξύ της 22ης και 28ης ημέρας μετά το πρώτο εμβόλιο, 84 βρέθηκαν φορείς (2,6%), συμπεριλαμβανομένων 69 ατόμων που είχαν ήδη εμβολιαστεί δύο φορές.

Σε αυτό το στάδιο, εξακολουθεί να είναι δύσκολο να εξαχθούν οριστικά συμπεράσματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, ανέφερε το υπουργείο.

Σε ορισμένες ομάδες ατόμων που εμβολιάστηκαν κατά τη διάρκεια των διαφόρων περιόδων μετά τον εμβολιασμό, το ποσοστά των μολύνσεων αντιστοιχεί στην αναλογία μολύνσεων στο γενικό πληθυσμό, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν έχει ακόμη εμβολιαστεί.

Μπορεί επίσης να υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που εμβολιάζονται πρώτοι και που έχουν διανύσει τον περισσότερο χρόνο μετά τον εμβολιασμό είναι άνω των 60 ετών.

Κατά τις εξηγήσεις της Pfizer, το μεγάλο άλμα στην ανοσία υποτίθεται ότι θα συμβεί μεταξύ της 15ης και της 21ης ημέρας, όταν η αποτελεσματικότητα του εμβολίου αναμένεται να αυξηθεί από 52 σε 89%, μετά την οποία η δεύτερη δόση υποτίθεται ότι θα φέρει το εμβολιασμένο ποσοστό σε προστατευτική κατάσταση 95%.

Αλλά αυτές οι στατιστικές δεν μπορούν να καθορίσουν το επίπεδο προστασίας που παρέχει το εμβόλιο σε κάθε άτομο.

Επιπλέον, όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των ατόμων που εμβολιάστηκαν, τόσο πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξουν αποκλίσεις μεταξύ των αποτελεσμάτων των κλινικών δοκιμών της Pfizer και των αποτελεσμάτων της εφαρμογής των εμβολιασμών στον πληθυσμό, όχι μόνο όσον αφορά το επίπεδο αποτελεσματικότητας του εμβολίου για τα άτομα, αλλά και από την άποψη της συνολικής αποτελεσματικότητας και της ικανότητάς του να παρέχει "συλλογική ανοσία".

Πριν από λίγες ημέρες, μια γυναίκα στην Λουϊζιάνα που υπέστη ανεξέλεγκτες κρίσεις σπασμών μετά τη λήψη εμβολίου κατά του COVID-19 της Pfizer εξετάστηκε για μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη που προκαλείται από τα μέταλλα στο εμβόλιο .

Ο γιος της, Brant Griner, είπε ότι το νοσοκομείο είχε αποφανθεί ότι είχε υποστεί μια «νευρολογική αντίδραση», και πρόσθεσε ότι οι γιατροί πιστεύουν ότι η ιατρική κατάσταση της προκλήθηκε από «τα μέταλλα στο εμβόλιο."

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα από το «GreatGameIndia», η Φαρμακοβιομηχανία Pfizer κατέβαλε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια ως μέρος εξωδικαστικού συμβιβασμού, για την μεγαλύτερη στην ιστορία απάτη υγειονομικής περίθαλψης, με την παράνομη προώθηση ορισμένων φαρμακευτικών προϊόντων. *

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει καταβάλει περισσότερα από 57 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση για ζημιές και θανάτους που σχετίζονται με εμβόλια μέχρι τον Μάρτιο του 2020, και πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της BioNTech Δρ Ugur Sahin, το εμβόλιο COVID-19 που σχεδίασε για την Pfizer σχεδιάστηκε μέσα σε λίγες ώρες σε μία μόνο ημέρα στις 25 Ιανουαρίου 2020. Κανένα άλλο εμβόλιο στην ιστορία δεν έχει δημιουργηθεί και κατασκευαστεί τόσο γρήγορα. Προηγουμένως, το γρηγορότερο εμβόλιο που αναπτύχθηκε ποτέ πήρε περισσότερο από τέσσερα χρόνια.

Ακόμη και το εμβόλιο Coronavirus Moderna πήρε μόνο δύο ημέρες για να επινοηθεί.

Σύμφωνα με τον φαρμακευτικό γίγαντα Moderna, πειραματικά εμβόλια που βασίζονται στο ΑRNm COVID-19 είναι λειτουργικά συστήματα σχεδιασμένα για να προγραμματίζουν το ανθρώπινο DNA. Αυτά τα εμβόλια έχουν εγκριθεί για επείγουσα χρήση για πρώτη φορά στην ιστορία.


Πηγή: https://greatgameindia.com 


*Σημ.Μτφρ: Η πληροφορία υποβάλλει αγωνιώδες ερώτημα για την ταυτότητα του εμβολίου, στο οποίο υποβαλλόμενοι φωτογραφίζονται πρωθυπουργοί, και το οποίο συζητεί να καθιερώσει ως διαβατήριο το ιερατείο της Ε.Ε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.