Και δεύτερο περιστατικό παράλυσης, μετά τη χόρηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου για τον κορονοϊό, εμφανίστηκε χθες και πάλι στην Κέρκυρα.
Πρόκειται για δεύτερο περιστατικό, μετά αυτό της νοσηλεύτριας που απασχόλησε ακόμα και τον εισαγγελέα, εξαιτίας της δημοσιοποίησής του από τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννάκο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της corfutvnews.gr με παράλυση στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο Κέρκυρας ο Γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος.

Ο γιατρός χτες έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.
Το βράδυ δεν ένιωθε καλά με τον οργανισμό του να εξασθενεί και να νιώθει παράλυση στα κάτω άκρα και πόνους στην μέση.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν από τι προήλθε και να του χορηγήσουν την κατάλληλη αγωγή.

Εως τώρα επίσημα δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει το εμβόλιο με την κατάσταση του γιατρού.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο τομέας φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.