Έντονη ήταν η αντιπαράθεση στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θερμαϊκού.
Το θέμα που προκάλεσε την όξυνση ήταν η πρόσληψη οκτώ υποψηφίων με τετράμηνη σύμβαση που θα εργασθούν στο τμήμα καθαριότητας.

Αιτία η αναίρεση της δέσμευσης του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Κώστα Κούτουκα πως θα ισχύσουν κριτήρια απολύτως κοινωνικά (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, χαμηλό εισόδημα, μακροχρόνια άνεργοι κλπ).

Στον κατάλογο όμως των υπό πρόσληψη υποψηφίων, όπως καταγγέλει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Μαυρομάτης, οι διοικούντες φρόντισαν να εξυπηρετήσουν τα δικά τους παιδιά, αφού το λιγότερο από τους μισούς που πέρασαν ήταν υποψήφιοι σε ψηφοδέλτια του Γιώργου Τσαμασλή στις τελευταίες εκλογές.

Όπως εκείνος καταγγέλει είναι μια προσβολή προς τους ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη για εργασία και υποσκελίζονται από σκοπιμότητες που ουδόλως έχουν σχέση με τα κοινωνικά κριτήρια που θα έπρεπε να είναι ο γνώμονας προσλήψεων.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.