Σίγουρα φταίει ο ωχαδελφισμός και η καγκουριά του νεοέλληνα για την εικόνα που παρατηρούμε γύρω μας.
Στην καθημερινότητά μας πόσες φορέςδεν είδαμε από προπορευόμεο όχημα να βγαίνει ένα χέρι από το παράθυρο και να πετά χαρτά, κουτάκια αναψυκτικών, μπύρα, νερού κλπ
Στα ρείθρα των δρόμων, κυρίως στο πλάι των φαναριών, δημιουργούνται στοίβες σκουπιδιών. Λες και δεν μπορεί ο ελληναράς να κρατήσει το σκουπίδι στο αυτοκίνητό του και να το προσθέσει είτε σε κάδο απορριμάτων ή να το συμπεριλάβει στα σκουπίδια του σπιτιού του ή της δουλειάς του, όταν φτάσει εκεί.



Παρατηρήσαμε όμως πως η αδιαφορία έχει καταλάβει και μεγάλες επιχειρήσεις, πχ τράπεζες, που οι περισσότερες δεν φροντίζουν για την τοποθέτηση μικρών κάδων απόθεσης των αποδείξεων που εκδίδουν οι Αυτόματες Ταμειακές Μηχανές τους, έξω από τα καταστήματά τους. Ή όταν διαθέτουν, είναι μόνιμα γεμάτα (γιατί προφανώς δεν αδειάζονται)
Οι φωτο είναι από το ΑΤΜ της Εθνικής στους Ν. Επιβάτες (λίγα μέτρα πέρα από το ΑΤ Ν. Επιβατών).
Οι αποδείξεις πεταμένες οπουδήποτε.
Φταίμε όλοι.
Ας αλλάξουμε κι εμείς που ρίχνουμε τα άχρηστα κατά το δοκούν αλλά και οι υπεύθυνοι (δήμος, τράπεζες, καταστήματα κλπ) που μάλλον αδιαφορούν.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.