Για ακόμη μια φορά οι άνδρες της Πυροσβεστικής έπραξαν το καθήκον τους, κατασβήνοντας πλήρως την αιφνιδιαστική πυρκαγιά στην Αγία Τριάδα.
Επτά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 15 πυροσβέστες πήραν μέρος στην επιχείρηση που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.
Αυτή την ώρα οι  άνδρες του τελευταίου οχήματος ρίχνουν τις  ποσότητες νερού σε σημεία, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε περίπτωση αναζωπύρωσης.


Κατάκοποι αλλά ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα δέχθηκαν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη των περιοίκων.
Η όμορφη περιοχή των Πεύκων για ακόμη μία φορά (τέσσερις στα τελευταία χρόνια) γλίτωσε από τις φλόγες. Ευτυχώς περιουσίες δεν κινδύνευσαν. Η οσμή του καμμένου πεύκου όμως θα παραμείνει για μήνες. ....









Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.