Σεισμός στην Αττική έγινε σήμερα Κυριακή, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι. Γιατί ήταν ιδιαίτερα αισθητός και έντονος. Τι λέει ο Γεράσιμος Χουλιάρας.

Ιδιαίτερα αισθητός και έντονος ήταν ο σεισμός στην Αττική σήμερα Κυριακή 12/9. Ο σεισμός έγινε λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής και ταρακούνησε όλο το λεκανοπέδιο, αν και το μέγεθός του δεν ήταν μεγάλο.

Το επίκεντρο εντοπίζεται στους πρόποδες της Πάρνηθας, στο νότιο ρήγμα.

«Σεισμός αισθητός στην Αθήνα στις 13:08. Μέγεθος 3.7, επίκεντρο μεταξύ Ν.Ιωνίας και Αχαρνών. (Λύση από Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Πιθανώς προήλθε από το νότιο τμήμα του ρήγματος της Πάρνηθας. Λογικό να γίνει αισθητός σε πολλές περιοχές της Αθήνας και των προαστίων της. Μη ρωτάτε για τη συνέχεια, είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε. Αλλά ΨΥΧΡΑΜΊΑ!!», ανέφερε ο Γεράσιμος Χουλιάρας.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.