Δύο από τις ειδήσεις που πέρασαν μάλλον στα ψιλά των εφημερίδων και στα non bold των μεγάλων ενημερωτικών ιστοτόπων και που προκαλούν ερωτηματικά και τα συνιστώ για ανάγνωση και τροφή για σκέψη. Απλά δείτε λίγο πέρα από το φαίνεσθαι και επικεντρωθείτε στο γιατί ....
Ζούμε σε μια πολύ άγρια εποχή, μέρες βαρβαρότητας που μας έχουν καταλάβει με μορφή σειρήνων.....
Και επειδή τα δύσκολα για τον βιοπαλαιστή λαό ( και όχι για τις "λουλούδες" της πολιτικής, των δημοσιογράφων και των ξεφτιλισμένων καναλιών) βρίσκονται ΜΠΡΟΣΤΑ και ΤΩΡΑ, καλό είναι να προσέχουμε όσα δεν τα κραυγάζουν στις εμπριμέ οθόνες.

1. Νεοκλασικό «μεσοτοιχία» με το Μαξίμου απέκτησε η Γιάννα Αγγελοπούλου

Πρόκειται για σπάνιο ακίνητο, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής («μεσοτοιχία») με το Μέγαρο Μαξίμου και έχει άπλετη θέα προς το Προεδρικό Μέγαρο, και αποκτήθηκε μέσω πλειστηριασμού μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, από τη Γιάννα Αγγελοπούλου και έναν εφοπλιστή «αγνώστου ταυτότητας».

Το ακίνητο (πολυκατοικία της Β. Γεωργίου Β’ ) ανήκε εξ ολοκλήρου στον Μ. Γουλανδρή και κατασχέθηκε για χρέη προς τις τράπεζες τον Φεβρουάριο του 2019, καθώς είχαν εγγραφεί υποθήκες για δάνεια άνω των 30 εκατ. ευρώ που δόθηκαν την περίοδο 2006-2010. 

Το νεοκλασικό ακίνητο κατασκευής της δεκαετίας του ’30, έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 741,33 τ.μ. και αποκτήθηκε από τον γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας το 2003.

2. Θεσσαλονίκη: Αθώος λόγω αμφιβολιών ο γόνος εύπορης οικογένειας για τον θάνατο του μπάτλερ

Ανεξιχνίαστη παραμένει η υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα έναν 25χρονο οικιακό βοηθό από τη Σρι Λάνκα - Την αθώωση του κατηγορουμένου είχε προτείνει ο εισαγγελέας της έδρας
Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε από το Πενταμελές Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης ο 36χρονος γόνος εύπορης οικογένειας για τη δολοφονία οικιακού βοηθού, υπηκόου Σρι Λάνκα.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν βασικός ύποπτος, κάθισε στο εδώλιο του δικαστηρίου, αντιμετωπίζοντας το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Το πτώμα του θύματος βρέθηκε να επιπλέει στην πισίνα της έπαυλής του, στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, το Φεβρουάριο 2013, και ύστερα από μακροχρόνια έρευνα της αστυνομίας, ασκήθηκε ποινική δίωξη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Όπως δήλωσε η μητέρα του στραγγαλισθέντος μπάτλερ: «Η μητέρα του κατηγορουμένου μου είπε: “Θα σου δώσω εισιτήριο, μη γυρίσεις ξανά στην Ελλάδα”. Εγώ είχα χάσει το παιδί μου. Μου πρότεινε να μου δώσει χρήματα για να φύγω και να μην επιστρέψω στην Ελλάδα. “Κινδυνεύει η ζωή σου, φύγε” μου είπε. Αντί να με βοηθήσει, μου πρόσφερε λεφτά να φύγω» κατέθεσε η 58χρονη οικιακή βοηθός από τη Σρι Λάνκα.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.