Συμμετέχουμε στην πανελλαδική 24ωρη απεργία στον κλάδο του Επισιτισμού
Μοτοπορεία: Τρίτη 9 Νοέμβρη, Εγνατία με Αγ. Σοφίας στις 10.30 το πρωί



– Ακόμη 2 δολοφονίες διανομέων την προηγούμενη εβδομάδα! Άλλη μία στις 30/10 στη Θες/νίκη. Δεν πάει άλλο! Οι ένοχοι και οι αιτίες γνωστοί! Κυβέρνηση και εργοδότες μας θέλουν σκλάβους για τα κέρδη τους!

-Εντατικοποίηση στα μαγαζιά-κάτεργα! Υποασφαλισμένη εργασία -Μη πληρωμή/κλοπή δώρων/επιδομάτων, προσαυξήσεων υπερωριών, νυχτερινών, Κυριακών και αργιών κτλ).

–Εντατικοποίηση στις πλατφόρμες μέσω μηνυμάτων, τεράστια αύξηση των παραβάσεων του ΚΟΚ λόγω freelancing (πληρωμή ανά παραγγελία, χωρίς ελάχιστο μισθό!).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Αυστηρό Νομικό Πλαίσιο για απαγόρευση εργασίας σε ακραίες καιρικές συνθήκες (χιονόπτωση, παγετός, αέρας κτλ).

-Συγκεκριμένο ποσό ως αποζημίωση για τα καύσιμα

-Ενίσχυση του ΣΕΠΕ-ΕΦΚΑ και κάθε ελεγκτικού μηχανισμού και αυστηρούς/μόνιμους ελέγχους
-Υποχρεωτική Κλαδική Σ.Σ.Ε. με γενναίες αυξήσεις στους μισθούς .
-Κατάργηση του εργατοκτόνου νόμου Χατζηδάκη!
-Ένταξη των Διανομέων στα Βαρέα κ Ανθυγιεινά Επαγγέλματα


Επιτροπή Αγώνα Διανομέων


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.