Του Γιώργου Νικολαΐδη

Μην αναρωτιέστε κάποιοι γιατί παραμένει το σκορ αυτό. Δείτε τις φωτο που συνοδεύουν το αρθράκι μας και θα καταλάβετε. Μια παλιά ιστορία… Αυτή ήταν και είναι η εικόνα της πλατείας της Σκάλας, μετά από κάθε ισχυρό «Βοριά που τ’ αρνάκια παγώνει». Βέβαια δεν υπήρχαν ποτέ αρνάκια στην πλατεία, ούτε ο καταστηματάρχης κρατάει …γκλίτσα ! Σκούπα είναι και πασχίζει ο άνθρωπος να σουλουπώσει το πλακόστρωτο από την άμμο που έφερε ο Βοριάς απ΄ τ’ ακρογιάλι στην μούρη του μαγαζιού του. Κάποιοι άλλοι ίσως επίσης αναρωτηθούν αν τα ίχνη στους …αμμόλοφους είναι από τις καμήλες του «Λόρενς της Αραβίας» και τις πατούσες βεδουίνων. Όπως και αν τα ίχνη από τις ρόδες των αυτοκινήτων είναι του κινηματογραφικού συνεργείου που γύριζε την ταινία. Και αυτοί θα πέσουν έξω. Είναι από τα αυτοκίνητα των συνδημοτών που ήρθαν για λίγη λιακάδα. Γεγονός είναι πως η έρημος της Ιορδανίας όπου γυρίστηκε το φιλμ, είναι πολύ μεγαλύτερη και πρέπει τελικά να είμαστε ευχαριστημένοι με το σκορ…!

(السلام عليك) Salaam alaikum → ειρήνη υμίν!










Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.