Για ΝΑΤΟική εμπλοκή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας Ιγκόρ Κονασένκοφ, σύμφωνα με τον οποίο η Ουκρανία λαμβάνει δεδομένα για την κατάσταση στον εναέριο χώρο από αεροπλάνα τύπου Е-3А τα οποία αποτελούν μέρος του Αερομεταφερόμενου Συστήματος Προειδοποίησης και Ελέγχου του ΝΑΤΟ, γνωστό και ως AWACS, που παρακολουθούν τον εναέριο χώρο της Πολωνίας.

«Η ηγεσία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων προσπαθεί να αναπληρώσει την έλλειψη πληροφοριών σχετικά με την αεροπορική κατάσταση λαμβάνοντας δεδομένα στο διοικητήριο της Πολεμικής Αεροπορίας στη Βίννιτσα από αεροσκάφη E-3A που αποτελούν μέρος του συστήματος AWACS του ΝΑΤΟ», είπε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με τον Κονασένκοφ, αυτά τα αεροσκάφη βρίσκονται σε 24ωρη υπηρεσία στον εναέριο χώρο της Πολωνίας.

(Από 902.gr με πληροφορίες από TASS)
πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.