Περισσότερο οππορτουνίστας, καιροσκόπος και κολοτούμπας .... πεθαίνεις

Τάδε έφη Ράνια Σβίγκου:
"Το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα του πρώτου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών, είναι το ποσοστό του Μελανσόν, ο οποίος για λίγο δεν κατάφερε να μπει στον δεύτερο γύρο, αύξησε τις δυνάμεις του από τις εκλογές του 2017, και ήρθε πρώτος, σύμφωνα με τις αναλύσεις της εκλογικής συμπεριφοράς, στους νέους 18-35 ετών".


Ας θυμηθούμε την άποψη του Ζαν Λυκ Μελανσόν για τον κολοτούμπα της "αριστεράς" στην Ελλάδα:

Μελανσόν για Τσίπρα: Είναι από τις πιο ελεεινές πολιτικές προσωπικότητες της Ευρώπης


Και να που ένα από τα προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η Ράνια Σβίγκου, τώρα υπεύθυνη για τον Τομέα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θεωρεί πως η ελπίδα στη Γαλλική πολιτική σκηνή έχει το όνομα (και φυσικά την πολιτική στάση) ΖΑΚ ΜΕΛΑΝΣΟΝ.


ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ .....


Οι φωτο που ακολουθούν είναι από την συμμετοχή του Γάλλου ηγέτη της Ανυπότακτης Αριστεράς Ζαν Λυκ Μελανσόν στην εκδήλωση της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ "ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ", με την Πρόεδρο Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην Αθήνα.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.