Το περατωθέν  5ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας

Πολλές φορές οι λογικοί συλλογισμοί δεν μπορούν να προσφέρουν απαντήσεις, όταν η ανικανότητα περισσεύει, με αποτέλεσμα οι εξηγήσεις να θεωρούνται ΑΔΥΝΑΤΕΣ.

Είναι γνωστόν στους πάντες αλλά κυρίως στην σχολική κοινότητα (μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς) πως παραδώσαμε έτοιμο ένα σχολικό συγκρότημα, το 5ο Δημοτικό Σχολείο, με προϋπολογισμό 5.000.000 € και με την έναρξή του βελτιώνει την σχολική στέγη στην Περαία, το οποίο κύριοι μιας ανίκανης διοίκησης δεν καταφέρατε εδώ και 3 χρόνια να το εντάξετε και λειτουργήσετε.

Ρωτούμε για πολλοστή φορά:

Για ποιά αιτία καθυστερεί επί 3 χρόνια η έναρξη λειτουργίας του 5ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας, που περατώθηκε η κατασκευή του το 2019.

Ενός κοσμήματος που ενώ μπορεί να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες τριακοσίων και πλέον μαθητών, που κατασκευάστηκε σε δύο χρόνια (2017 - 2019) και βρίσκεται στην Κάτω Περαία (Ξενίου Διός), εσείς συνεχίζετε να το έχετε στο περιθώριο και εξακολουθείτε την μίσθωση ιδιωτικού κτιρίου επιβαρύνοντας το δημόσιο χρήμα.

Πότε κύριοι της οκνηρής διοίκησης Τσαμασλή θα αρθείτε στο ύψος των ευθυνών σας;

Έχουμε αντιληφθεί από την μέχρι τώρα πορεία σας πως το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η ανάθεση υπηρεσιών σε ιδιωτικά συμφέροντα έναντι υψηλών τιμημάτων και η πλήρης αδιαφορία για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση σημαντικών έργων για τους δημότες.

Αλλά ούτε τα έτοιμα δικά μας έργα θέλετε να λειτουργήσετε;

Το μισθωμένο κτίριο




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.