Τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του 68χρονου οικοδόμου και τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του εκφράζει το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης.

Όπως τονίζει, ο εργαζόμενος έχασε σήμερα τη ζωή του, καθώς -αν και 68 ετών- ακόμα εργαζόταν πάνω στο μαδέρι και τη σκαλωσιά για το μεροκάματο που τόσο είχε ανάγκη στην προσπάθεια να πάει το μεροκάματο στο σπίτι, δουλεύοντας κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, με τη θερμοκρασία «στο κόκκινο».

Στον χώρο του δυστυχήματος βρέθηκαν μέλη του ΔΣ του Συνδικάτου, όπως και η Τεχνική Επιθεώρηση εργασίας ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανατηφόρου «εργατικού ατυχήματος».

Σε δηλώσεις του σε Μέσα Ενημέρωσης, ο αντιπρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων, Παύλος Μάρλης, σημείωσε πως το Συνδικάτο αναμένει το πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας για τις αιτίες του εργοδοτικού εγκλήματος, τονίζοντας ωστόσο πως απαιτεί την τιμωρία κάθε ενόχου.

Επίσης, σημείωσε τις ευθύνες τόσο της σημερινής όσο και της προηγούμενης κυβέρνησης «που μας έχουν φέρει στην κατάσταση 68χρονοι άνθρωποι, συνάδελφοι οικοδόμοι να αναγκάζονται να δουλεύουνε παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν σε αυτή τη δουλειά και ειδικά σε αυτή την ηλικία.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.