Σελίδα στο facebook δημιούργησε η Επιτροπή Πρωτοβουλίας "Σώστε το Κάμπινγκ" που αγωνίζεται να μην τσιμεντοποιηθεί η έκταση των 126 στρεμμάτων του πρώην κάμπινγκ Αγίας Τριάδας, όπως σχεδιάζει το ΤΑΙΠΕΔ, να μην κοπούν τα εκατοντάδες αιωνόβια δέντρα του, αλλά να παραχωρηθεί η έκταση στο Δήμο Θερμαϊκού προκειμένου να αξιοποιηθεί προς όφελος του Δήμου Θερμαϊκού και των δημοτών του με τη δημιουργία εκεί χώρων ψυχαγωγίας, άθλησης και εκπαίδευσης που τόσο λείπουν από την περιοχή. 

Για το σκοπό αυτό, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας προετοιμάζει μεγάλη ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητές ειδικούς επιστήμονες που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοτική αρχή γράφοντας στα "παλιά της παπούτσια" παλαιότερη ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού αλλά και τις εισηγήσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, που ζητούσαν να μην μεταβληθεί σε όγκους μπετόν αρμέ η περιοχή, που αποτελεί μία από τις ελάχιστες οάσεις πρασίνου στην περιοχή, πανηγυρίζει με μηνύματά της δεξιά-αριστερά για το ξεπούλημα του κάμπινγκ από το ΤΑΙΠΕΔ, θεωρώντας το "επένδυση" και διατυμπανίζει ότι "ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλο επιχειρηματία", γεγονός που σημαίνει ότι πρόκειται για μια προσυμφωνημένη στημένη διαδικασία στη λογική ξεπουλήματος κάθε κομματιού της δημόσιας περιουσίας η οποία, στην προκείμενη περίπτωση του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας, δεν ανήκει σε κανένα ΤΑΙΠΕΔ, σε κανένα υπουργό, σε κανένα δήμαρχο, αλλά είναι περιουσία των συνδημοτών μας στο Δήμο Θερμαϊκού και πρέπει να αξιοποιηθεί ώστε να επωφελούνται τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Η διεύθυνση της σελίδας της Επιτροπής Πρωτοβουλίας στο Facebook, είναι η ακόλουθη:

https://www.facebook.com/groups/454724326719502



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.