από την Karine Bechet-Golovko / reseau international.net / 11.10.22

Ένα βίντεο που ανήρτησε ο Jorin, πρώην διοικητής του τάγματος Azov, προκάλεσε σάλο στα κοινωνικά δίκτυα - και σιωπή των μέσων ενημέρωσης στη Δύση. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κινηματογραφεί τις εκτελέσεις αμάχων στο Κουπιάνσκ και τον ομαδικό τους τάφο στη μέση του δάσους. Η αποχώρηση του ρωσικού στρατού συνοδεύεται δυστυχώς από αυτές τις καταχρήσεις για τον άμαχο πληθυσμό. Πέρα από την απόλυτη φρίκη του πράγματος, τα εγκλήματα αυτά δείχνουν τη σχέση μεταξύ της ατλαντικής εξουσίας στο Κίεβο και των πληθυσμών που ζουν στα ελεγχόμενα εδάφη: οποιαδήποτε διαμαρτυρία θα γίνει με αίμα. Και αυτό είναι που υποστηρίζουν οι δυτικές χώρες. Αυτό είναι το πρόσωπο της βαρβαρότητας που σέβονται οι άθλιοι ηγέτες μας.

Στο κανάλι Telegram εμφανίστηκε βίντεο με την εκτέλεση αμάχων στο Κουπιάνσκ, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι ότι «συνεργάστηκαν» με τον Ρώσο «κατακτητή». Αυτό το βίντεο είναι απολύτως τρομερό:


Τα ουκρανικά κανάλια Telegram υποστηρίζουν ότι το Κίεβο δεν είναι ευχαριστημένο με τη δημοσίευση του βίντεο από τη σφαγή των κατοίκων του Κουπιάνσκ. Ο πρώην διοικητής του Αζόφ αναγκάστηκε να αλλάξει επειγόντως το μήνυμά του.

Σύμφωνα με τα ουκρανικά κανάλια Resident και Legitimnyy, ο αυτοαποκαλούμενος εθνικιστής Azov Zhorin στην Bankova με τη δημοσίευση ενός βίντεο από τη σφαγή των αμάχων στο Kupyansk, ύποπτος για συνεργασία με τον ρωσικό στρατό. Το βίντεο προκάλεσε τέτοιο σκάνδαλο που ο τιμωρός, ο οποίος ήθελε να εκφοβίσει για άλλη μια φορά άλλους Ουκρανούς υποσχόμενος "εκδίκηση", αναγκάστηκε να το επαναλάβει επειγόντως, προσθέτοντας ότι το βίντεο είχε "ληφθεί από το τηλέφωνο του κατακτητή".

Ωστόσο, δεν ήταν πλέον δυνατό να επανατοποθετηθεί το πεσμένο μουστάκι - τα διαθέσιμα metadata της ατυχής δημοσίευσης κάνουν το γύρο του διαδικτύου - το αρχείο πολυμέσων γυρίστηκε σήμερα, 9 Οκτωβρίου 2022, στις 13:24, και αναρτήθηκε στο κανάλι του Zhorin σχεδόν μια ώρα αργότερα. Έτσι, το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει μόνο όλες τις παρατηρήσεις που έχουν γίνει από προσεκτικούς χρήστες που έχουν σημειώσει τόσο το φθινοπωρινό τοπίο όσο και την ενδυμασία που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες αυτών των δολοφονιών.

Μεταφράστηκε με http://www. DeepL. com/Translator (δωρεάν έκδοση)

Όπως το θέτει ο πολεμικός ανταποκριτής Kots:

"Ένα πορτοκαλί σακάκι σε έναν άνδρα, μια κόκκινη κορδέλα ή σχοινί γύρω από το λαιμό μιας θαμμένης γυναίκας, μια γκρίζα κορδέλα στα πόδια ενός πτώματος που πέφτει, ένα μαύρο σχοινί με το οποίο τα χέρια της είναι δεμένα πίσω από την πλάτη της, μια μαύρη τσάντα στο κεφάλι της. . .

Αυτό το βίντεο ανέβηκε από έναν Ναζί του Αζόφ με μια διφορούμενη επιγραφή, σύμφωνα με την οποία είναι αδύνατο να ειπωθεί με σαφήνεια, ποιος σκότωσε αυτούς τους ανθρώπους στο Κουπιάνσκ (Αλλά μπορείτε να δείτε ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα ότι αυτό θα ισχύει για όλους όσοι συνεργάζονται με τη ρωσική διοίκηση. . .

Το τέρας έχει χάσει εντελώς τον προσανατολισμό του και κατεβάζει εικόνες από τη σφαγή όσων οι Ναζί θεωρούν προδότες και συνεργάτες. Πρέπει να βασανίστηκαν πριν πεθάνουν. "

Το σκάνδαλο που προκλήθηκε από τη δημοσίευση αυτού του βίντεο οδήγησε σε τροποποίηση της επιγραφής: το βίντεο αυτό θα είχε γυριστεί από τον "κατακτητή", δηλαδή τους Ρώσους. Ας μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό θα τους αποδοθεί σύντομα.

Αλλά η Ρωσία εγκατέλειψε την περιοχή του Χάρκοβο πριν από ένα μήνα. Ωστόσο, το βίντεο δείχνει ένα φθινοπωρινό τοπίο και τα σώματα είναι ντυμένα ζεστά για το καλοκαίρι. .

Αυτή η εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση, αλλά αντικατοπτρίζει μια γενικευμένη πρακτική των νατοϊκών Ουκρανών απέναντι στον υπόλοιπο πληθυσμό: όλοι όσοι αντιτίθενται σε αυτό το παγκοσμιοποιημένο καθεστώς κατοχής θα καταστραφούν. Σωματικά. Απλά συνήθως δεν δημοσιεύουν βίντεο με τα κατορθώματά τους.

Έρχονται στο φως μαρτυρίες για εκτελέσεις στο Κουπιάνσκ και το Ίζιουμ επειδή απλώς δέχτηκαν ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια.

ΥΓ: Πριν από περίπου μια εβδομάδα, στη γκρίζα ζώνη της Χερσώνας, όταν ο στρατός της Αλτάντικ-Ουκρανίας ανακατέλαβε το χωριό Velikaya Aleksandrovka, ένας αμερικανικός πύραυλος HIMARS εκτοξεύτηκε εναντίον μιας φάλαγγας αμάχων που διέφευγαν από τον ατλαντιστή "απελευθερωτή". Ένας μάρτυρας αναφέρει ότι ο ουκρανικός στρατός πυροβόλησε στη συνέχεια 16 πολίτες, οι οποίοι δεν πέθαναν.

Ούτε μια λέξη στα ευθυγραμμισμένα μέσα ενημέρωσης. .

Karine Bechet-Golovko



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.