Ο Χάντερ Μπάιντεν σύστησε τον πατέρα του, τον τότε αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, σε κορυφαίο στέλεχος ουκρανικής ενεργειακής εταιρείας, λιγότερο από ένα χρόνο πριν ο μεγαλύτερος Μπάιντεν ασκήσει πιέσεις σε κυβερνητικούς αξιωματούχους στην Ουκρανία για να απολύσουν εισαγγελέα που ερευνούσε την εταιρεία, σύμφωνα με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιήλθαν στην κατοχή της The Post.


Η συνάντηση που δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ προηγουμένως αναφέρεται σε ένα μήνυμα εκτίμησης που ο Vadym Pozharskyi, σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου της Burisma, φέρεται να έστειλε στον Hunter Biden στις 17 Απριλίου 2015, περίπου ένα χρόνο αφότου ο Hunter εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Burisma με μισθό έως και 50. 000 δολάρια το μήνα.

"Αγαπητέ Χάντερ, σε ευχαριστώ που με κάλεσες στην Ουάσιγκτον και μου έδωσες την ευκαιρία να γνωρίσω τον πατέρα σου και να περάσουμε [sic] λίγο χρόνο μαζί. Είναι πραγματικά [sic] τιμή και ευχαρίστηση", αναφέρει το email.

Ένα παλαιότερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Μάιο του 2014 δείχνει επίσης τον Pozharskyi, σύμφωνα με πληροφορίες το Νο 3 στέλεχος της Burisma, να ζητά από τον Hunter "συμβουλές σχετικά με το πώς θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την επιρροή σας" για λογαριασμό της εταιρείας.



πηγή: nypost.com 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.