Σήμερα η Πλεύση Ελευθερίας γιορτάζει 7 χρόνια από την ίδρυσή της!

Τα γενέθλιά μας, 19 Απριλίου 2016, η Ημέρα του Φιλελληνισμού και της Διεθνούς Αλληλεγγύης

Και τα δεύτερα γενέθλιά μας, στις 5 Ιουλίου 2016, Επέτειος του ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος, ημέρα που καταθέσαμε την Διακήρυξή μας επίσημα στον Άρειο Πάγο

Η Ιδρυτική Διακήρυξή μας, με 1821 λέξεις, και με αναφορά στις Αρχές και τις Αξίες που πρεσβεύουμε: με έμφαση στις αρχές του Κοινωνικού Κράτους Δικαίου, στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των δημοσίων αγαθών και του δημοσίου πλούτου, στην εξάλειψη των ανισοτήτων και των διακρίσεων, στην προάσπιση της Εθνικής Κυριαρχίας κι Ανεξαρτησίας, στην Ειρήνη, στον Ανθρωπισμό, στο σεβασμό της αξιοπρέπειας κάθε ανθρώπου και κάθε πολίτη.

Το έμβλημά μας, το καράβι με τα 6 πανιά, τα 6 Δ των προτεραιοτήτων-προταγμάτων μας:
Δημοκρατία
Δικαιοσύνη
Διαφάνεια
Δικαιώματα
Διαγραφή του Χρέους
Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών

Η Επικεφαλής μας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou, που με την Αγωνιστικότητα, την Συνέπεια λόγων και έργων, το Ήθος και τις πρωτοβουλίες της για την υπεράσπιση των αδυνάτων και την προάσπιση των δικαίων της χώρας μας, εμπνέει ελπίδα κι αισιοδοξία, γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι: γιατί εκείνη εγκατέλειψε θώκους και προνόμια για να είναι πιστή στις αρχές της και στην εντολή των πολιτών κι έκτοτε μάχεται ακατάπαυστα, στο πλευρό των απλών ανθρώπων, των κινημάτων και στην πλευρά του δικαίου.

Η δράση μας, όλα αυτά τα χρόνια, δημόσια και ανοιχτή, σε στοίχιση με τις αρχές μας, με πρωτοβουλίες για τη δημοκρατία και τη διαφάνεια, κατά της διαφθοράς, για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας, για το σταμάτημα των πλειστηριασμών, για την υπεράσπιση των απλών ανθρώπων, του φυσικού περιβάλλοντος και των δασών, κατά των εγκλημάτων σε βάρος της χώρας και του λαού.
Οι άνθρωποι της Πλεύσης Ελευθερίας, απλοί πολίτες βγαλμένοι μέσα από την κοινωνία και τους κοινωνικούς αγώνες, άνθρωποι μαχόμενοι, καταξιωμένοι μέσα από το επάγγελμα, τη διαδρομή, τις πράξεις τους και όχι μέσα από κομματικούς σωλήνες και μηχανισμούς

Η Πλεύση Ελευθερίας κατεβαίνει στις εκλογές της 21 Μαΐου και διεκδικεί να μπει στην Βουλή, με την ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών!

Για να υπάρχει μέσα στη Βουλή, μια πραγματική Αντιπολίτευση, που θα είναι η φωνή και η υπεράσπιση των πολιτών
Για να δώσουμε ξανά Ζωή στη Βουλή!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.