Πρέπει να βάλουμε επιτέλους φρένο στην συνεχή καταρράκωση των δικαίων της πατρίδας μας από τους "διαχειριστές" των μνημονίων, τους εντολοδόχους και δουλοπρεπείς υπηρέτες του ξένου παράγοντα, που μετά τη συμφωνία των Πρεσπών δεν έχουν σε τίποτα να αποδεχθούν, κατ' εντολή των Αμερικανών και Γερμανών και ερήμην του λαού, νέες συμφωνίες συνδιαχείρισης του Αιγαίου. Με αποστρατιωτικοποιήσεις ή και αναγνώριση μειονότητας ακόμα και στα Δωδεκάνησα.

Οφείλουμε να περιορίσουμε τους καταστροφείς της ευημερίας του ελληνικού λαού, που επέφεραν την συρρίκνωση της μεσαίας τάξης, την κατάπτωση των Ελλήνων πολιτών λόγω της διαρκούς αφαίμαξής τους με μόνο αντίδοτο την επιβεβαίωση της εξαθλίωσή τους με τη χορήγηση των κουπονιών φτώχιας και την φτωχοποίηση του 40 % των πολιτών.
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.