Μία ακόμη ενδιαφέρουσα και επεξηγηματική των θέσεων και απόψεων της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ παραχώρησε σήμερα το πρωί η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του Σκάι.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ενημέρωση για τους μαθητές λυκείων και την Τράπεζα θεμάτων που προέκυψε και η θέση της για το ξεμπλοκάρισμα όσων υπέστησαν τις επιπτώσεις από την απαράδεκτη αυτή δυσλειτουργία του συστήματος εξετάσεων.

Παράλληλα προτείνει τόσο οι φοιτητές που στην ημερομηνία των εκλογών του Ιουνίου θα βρίσκονται εν μέσω της εξεταστικής περιόδου των, να μπορούν να ψηφίσουν με ειδικούς εκλογικούς καταλόγους στους τόπους φοίτησής τους. Το θέμα έθεσε, κατά την χθεσινή επίσκεψή της, στον Υπουργό Παιδείας.

Το ίδιο πρότεινε να ισχύσει και για τους εποχιακους εργαζόμενους σε τόπους μακριά από τους τόπους άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος. Να καταρτιστούν δηλ. ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι και να ψηφίζουν στους τόπους εργασίας τους.

Παρακολουθήστε το βίντεο της συνέντευξης της επικεφαλής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ:

 



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.