του Ερρίκου Σπυρόπουλου

Η επόμενη κυβέρνηση έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της προς συνταγματική αναθεώρηση ώστε να μετατραπούμε σε ένα ακραίο φιλελεύθερο καπιταλιστικό κράτος όπου η κρατική μέριμνα για τον πολίτη θα αγνοείται ή στη καλύτερη θα είναι ανεπαρκής, με τα ιδιωτικά συμφέροντα να εδραιώνονται πανηγυρικά στο κομμάτι της υγείας και της παιδείας. 

Παράλληλα πλησιάζει το 2024 όπου θα δούμε, και θα ζήσουμε, τον τερματισμό της οικονομικής χαλάρωσης και την επάνοδο της ευρωπαϊκής εποπτείας που θα σημάνει το τέλος των πολλών και διαφόρων pass αλλά και των επιδοτήσεων στην ενέργεια τα οποία σε συνδυασμό με το τρέχοντα κι αυξανόμενο πληθωρισμό αλλά και την ακρίβεια σε βασικά είδη θα δοκιμάσουν, ίσως όπως ποτέ άλλοτε, τους πολίτες της χώρας. 

Ολοταχώς, λοιπόν, προς την κάλπη της 25ης Ιούνη με χαμόγελο κι αισιοδοξία αφενός για την Πλεύση Ελευθερίας, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και τον αγώνα που δόθηκε αυτούς τους δυο προεκλογικούς μήνες, με έντονο προβληματισμό αφετέρου για την επόμενη μέρα και το μέλλον των πολιτών και της πατρίδας μας. Προβληματισμός που πηγάζει από την χαλαρή αντιπολιτευτική τακτική των κομμάτων που χρόνια τώρα σιτίζονται απο τον δημόσιο κορβανά αδιαφορώντας επί της ουσίας για τα δεινά του Έλληνα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. 

Η κοινοβουλευτική ομάδα που θα πλαισιώσει τη Ζωή θα κληθεί να δώσει σφοδρές μάχες για την προστασία των αδυνάτων, γι' αυτό και η διοικητική επιτροπή της Πλεύσης Ελευθερίας φρόντισε να τοποθετηθούν σε εκλόγιμες θέσεις οι πιο "δυνατοί" στρατιώτες του κινήματος! 
Άοκνα, αγόγγυστα, δυναμικά συνεχίζουμε τον αγώνα για την κοινωνία, τον Έλληνα και την Ελληνίδα που βάλλονται, για τα νέα παιδιά που μεταναστεύουν μαζικά, για την Ελλάδα μας. 

Την Κυριακή, λοιπόν, δεν τελειώνει ο αγώνας, αντιθέτως από την επομένη των εκλογών ξεκινάει γι' αυτό απευθύνω, προσωπικά, κάλεσμα σε κάθε έναν πολίτη της χώρας να μην επαναπαύεται και περιμένει από άλλους λύσεις αλλα να ενεργοποιηθεί και να δράσει, όπως κι όσο μπορεί! 
Οι πόρτες της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν, είναι και θα παραμείνουν ανοιχτές για τους ανιδιοτελείς πολίτες που θέλουν να ενισχύσουν τον αγώνα αυτόν και να βάλουν κι αυτοί ένα λιθαράκι για την εθνική μας ανάσταση! 
Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή... Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.