του ακτιβιστή

Φίλοι και φίλες,

Εχει πλέον αποκαλυφθεί με τον πιο περίτρανο τρόπο η ΑΘΛΙΑ και ΧΥΔΑΙΑ επίθεση που έχει εξαπολύσει το Σύστημα ενάντια στην ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και στην ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Από τις πρώτες μέρες μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου και αφού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες δημοσκοπήσεις που δεν έδιναν απλά είσοδο της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στη Βουλή αλλά προδιέγραφαν μια τεράστια ανοδική της τάση που ξεπερνούσε το 6%, το συστημικό καθεστώς ετοίμαζε την επίθεση λάσπης προς την Πλεύση και την Ζωή.

Η αθλιότητα ξεκίνησε με την μεθοδευμένο πόλεμο των συριζοτρόλ στα σόσιαλ μίντια.
Ψεύτικα προφίλ, λογαριασμοί φαντάσματα και γλώσσα υποκόσμου επιστρατεύτηκαν με κεντρικό συντονισμό.

Συνεχίστηκε με την διατεταγμένη υπηρεσια των "θιγμένων" αλεξοπτωτιστών ή άλλως εισοδιστών στο κόμμα μας, που μεγεθύνθηκε από τα πρόθυμα μέσα μαζικής εξαπάτησης.
Οι "εσωτερικοί" δολιοφθορείς της Πλεύσης εξασφάλισαν έτσι την προβολή τους από τα ΜΜΕ και συνεισέφεραν το μερίδιό τους στην πολιτική χυδαιότητα.

Ταυτόχρονα το "αντισυστημικό" στήριγμα του συστήματος, άλλως πως ΚΚΕ, που έβλεπε να χάνει νεολαιίστικες δυνάμεις προς την ΠΛΕΥΣΗ, ξεκίνησε την αρθρογραφία ψεύδους και διαστρέβλωσης στον Ριζοσπάστη.
Και η κορύφωση της χυδαιότητας ήρθε στην χθεσινή ομιλία του Κουτσούμπα στην Πάτρα. Εκεί όπου ακόμα και τα ψέμματα ντράπηκαν.

Και απορώ πως γίνεται, κομμουνιστές ηγέτες να ζηλεύουν τις γκεμπελίστικες τακτικές και να καταφεύγουν σε ελεεινά ψεύδη προκειμένου να συγκρατήσουν δυνάμεις στο αρτηριοσκληρωτικό τους κόμμα.
Πως η διαστρέβλωση και το ψέμα αναγορεύονται σε επιχειρήματα κατά την προσφιλή μέθοδο του Γεωργαλά.
Πως είναι δυνατόν η λεγόμενη "αριστερά" να διδάσκει ανεντιμότητα για να γατζωθεί σε καρέκλες και να αλιεύσει ψηφαλάκια.

Κε Κουτσούμπα ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ.





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.