Μια πλήρως παραγωγική μέρα για την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν η χθεσινή με την επίσκεψή της στην Θεσσαλία.
Αφού αφιέρωσε τις πρώτες ώρες της μέρας στον αγώνα που δίδει για την δικαίωση του αγώνα των οικογενειών των αδικοχαμένων θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών, με την παράστασή της στον αρμόδιο Ανακριτή, ζητώντας ενημέρωση για την διαδικασία που ακολουθείται, συμμετείχε στην παράδοση βοήθειας με είδη πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσαν οι εθελοντές της Πλεύσης Ελευθερίας, στους κατοίκους του Παλαμά.


Το απόγευμα μετέβη στον Βλοχό Καρδίτσας που παραβρέθηκε στην συνέλευση κατοίκων του δοκιμασμένου από τις πλημμύρες χωριού και παρέδωσε με στελέχη και εθελοντές της Πλεύσης Ελευθερίας κιβώτια με πρόσθετη βοήθεια. 



Βίωσε την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κάτοικοι 35 μέρες μετά την τραγωδία και διαπίστωσε την σιωπή και την εγκατάλειψή τους από την πολιτεία.
Είναι η δεύτερη αποστολή βοήθεια και ετοιμάζεται η τρίτη για τα Τρίκαλα και Πήλιο.
 Όπως δήλωσε:

Μαζί με τους κατοίκους του Βλοχού Καρδίτσας, που 35 μέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, βιώνουν την απόλυτη κρατική εγκατάλειψη. Δεσμεύομαι να βρίσκομαι δίπλα τους με κάθε δυνατό τρόπο για να ακουστεί δυνατά η φωνή τους. Ένα πέπλο σιωπής έχει πέσει πάνω από το Βλοχό και τους πληγέντες κι αυτή τη σιωπή θα τη σπάσουμε.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.