Πρόκειται για ένα αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο για τον παλαιστινιακό λαό της Γάζας :



Καταπληκτικό: Ο Πρόεδρος Μπάιντεν επεξεργάζεται με άλλες χώρες ένα σχέδιο που θα επιτρέψει στους πολίτες να φύγουν με ασφάλεια από τη Γάζα και να περάσουν τα σύνορα με την Αίγυπτο. Αυτά είναι σπουδαία νέα. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν φροντίζει να μην πεθάνουν αθώοι άνθρωποι εξαιτίας των ενεργειών της Χαμάς. Αυτό είναι ηγεσία.

Όχι, αυτή δεν είναι ηγεσία. Πρόκειται για εθνοκάθαρση, ένα έγκλημα πολέμου μεταμφιεσμένο σε ανθρωπιστική χειρονομία. Πρόκειται για εθνοκάθαρση των ανθρώπων των οποίων η γη έχει κλαπεί από τους σιωνιστές εποίκους. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα σπίτια και τη γη που κάποτε κατείχαν. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κλειστεί σε μια υπαίθρια φυλακή, δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα, νερό ή φαγητό, και αυτή τη στιγμή δέχονται έντονες επιθέσεις.

Η Αίγυπτος, η μόνη χώρα στην οποία θα μπορούσαν να μεταφερθούν, είναι ήδη χρεοκοπημένη. Δεν μπορεί καν να καλύψει τις ανάγκες του ίδιου του πληθυσμού της. Δύο εκατομμύρια νέοι κάτοικοι της Γάζας, όλοι τους φτωχοί και μερικοί από αυτούς ριζοσπαστικοποιημένοι, θα έφερναν αναμφίβολα ανισορροπία στο αιγυπτιακό κράτος.

Η εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου θα εγγυηθεί την παρέμβαση του Άξονα της Αντίστασης, της Χεζμπολάχ και διαφόρων άλλων σουνιτικών και σιιτικών ομάδων στη Μέση Ανατολή. Θα επιτεθούν στο Ισραήλ για να αποτρέψουν μια τέτοια ενέργεια.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι μπορούν να αποτρέψουν την αντίσταση απειλώντας να επέμβουν με τις δικές τους δυνάμεις. Γι' αυτό το λόγο το USS Herald Ford, το ολοκαίνουργιο αεροπλανοφόρο τους, μεταφέρθηκε στην Ανατολική Μεσόγειο. Φήμες λένε ότι θα αναπτυχθεί και δεύτερο αεροπλανοφόρο. Αλλά η αντίσταση δεν θα αποθαρρυνθεί. Την τελευταία φορά που οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να επέμβουν στο Λίβανο, κατέληξαν με 241 νεκρούς πεζοναύτες και αναγκάστηκαν να αποσυρθούν ντροπιασμένες. Εκείνη την εποχή, η Χεζμπολάχ διέθετε μόνο μια χούφτα άνδρες. Σήμερα, η Χεζμπολάχ διαθέτει χιλιάδες άρτια εκπαιδευμένους άνδρες. Και μετά υπάρχουν το Ιράν και η Ρωσία:

agitpapa @agitpapa - 12:24 UTC - 11 Οκτ 2023

"Όπως είπα στη σημερινή μου ανάλυση για την επέμβαση του ΝΑΤΟ στο βόρειο μέτωπο του Ισραήλ, είναι αδιανόητο η Ρωσία να παραμένει σιωπηλή μπροστά σε μια τέτοια ξεδιάντροπη υπερβολή του ΝΑΤΟ. Αυτός ο πανικός του ΝΑΤΟ, χωρίς εντολή, θα επιταχύνει τη στροφή της Ρωσίας από φιλοϊσραηλινή σε φιλοαραβική, η οποία ξεκίνησε με τους θανάτους Ρώσων αεροπόρων που προκλήθηκαν από την επιθετικότητα της IAF κατά της Συρίας και εγκλωβίστηκε από την υποστήριξη του Νετανιάχου στο ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου.

Οι Ρώσοι στρατιωτικοί θεωρούν εδώ και καιρό το Ισραήλ ως εχθρικό κράτος και ο Πούτιν υποχωρεί τώρα, αναγνωρίζοντας την αποτυχία μιας άλλης στρατηγικής του, δηλαδή την πολιτική χρήση της ρωσικής εβραϊκής κοινότητας στο Ισραήλ μέσω του "φίλου" του Avigdor Lieberman. Οι Ρώσοι Εβραίοι στο Ισραήλ είναι σφοδρά αντιαραβικοί, οπότε ο Πούτιν προσπάθησε να μην τους αναστατώσει.

Σήμερα, όμως, με τον Μπίμπι να επιστρατεύει όλη τη δύναμη του ΝΑΤΟ στην ανατολική Μεσόγειο για να απειλήσει όχι μόνο τον Λίβανο αλλά και τις ρωσικές βάσεις στη Συρία, δεν τίθεται πλέον θέμα "Mr Nice Guy". Με τον Πατρούσιν και τον Σόιγκου να κρατούν τα ηνία του κράτους και με μια σαφή και παρούσα απειλή από το ΝΑΤΟ στο κατώφλι της Συρίας, μπορούμε να περιμένουμε μια ισχυρή και απροσδόκητη παρέμβαση της Ρωσίας στον πολυμέτωπο πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς-Χεζμπολάχ".

πηγή : Moon of Alabama


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.