Με άρθρο του Δημήτρη Ψαρρά στην Εφημερίδα των Συντακτών που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου καταγγέλλεται ο Στέφανος Κασσελάκης πως καταργεί το καταστατικό του κόμματος και το πρόγραμμα ενώ στην έκδοση της Τετάρτης, μία ημέρα πριν ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Φίλη Τάκης Κατσαρός ζήτησε την καθαίρεση του Κασσελάκη αναφέροντας πως πρόκειται για θλιβερή καρικατούρα που παριστάνει τον πρόεδρο.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ψαρράς αναφέρει στο άρθρο του:

«Mέσα σε δύο μέρες ο Στέφανος Κασσελάκης αποσαφήνισε πλήρως το μοντέλο που σκέπτεται να ακολουθήσει μετά την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι το μοντέλο αυτό που έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή δεν έχει καμιά σχέση με όσα προβλέπει το Καταστατικό και το Πρόγραμμα του κόμματος της Αριστεράς. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο νέος πρόεδρος έχει αποφύγει τη συνεδρίαση των κομματικών οργάνων, γίνονται κατανοητοί οι λόγοι που τα στελέχη αυτοσχεδιάζουν και διατυπώνουν ποικίλες απόψεις, τις οποίες στη συνέχεια υποχρεώνονται να ανασκευάσουν, με πιο χαρακτηριστική τη χοντροκομμένη παρότρυνση του απόστρατου ναυάρχου Αποστολάκη να στηριχτούν οι δεξιοί «αντάρτες» στις εκλογές της Κυριακής.»



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.