«Πέρα σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας στην χώρα μας, στον κόσμο, όλα εκείνα που η Πλεύση Ελευθερίας αντιπαλεύει με όλες της τις δυνάμεις έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την βαριά ανηθικότητα δυο ανθρώπων οι οποίοι καπηλεύονται τις έδρες της Πλεύση Ελευθερίας που δεν τους ανήκουν και δεν έχουν μέχρι σήμερα την οφειλόμενη αξιοπρέπεια να παραδώσουν πίσω στο κίνημα μας τις έδρες αυτές.
Μιλάμε για μια μητέρα και έναν γιο, η μητέρα γνωρίζει ότι η θέση που της δόθηκε ήταν τιμητική και όχι εκλόγιμη, γνωρίζει ότι έχει υπογράψει την παράδοσή της ανά πάσα στιγμή, ακριβώς γιατί δεν ήτανε καθόλου σίγουρη ούτε η επάρκεια ούτε η παραμονή στα καθήκοντά της και ο γιος επίσης γνωρίζει ότι έχει συμφωνήσει την παράδοση της έδρας ανά πάσα στιγμή του ζητηθεί.
Εμένα ο λόγος μου είναι συμβόλαιο, το ξέρουν όλοι και έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυο ανθρώπους που δεν μετράει ούτε ο λόγος τους ούτε η υπογραφή τους. Απορώ πως κυκλοφορούν στην κοινωνία και πως κοιτάνε τους πολίτες στα μάτια. Ζητούμε, απαιτούμε και έχουν μια ημέρα ακόμα διορία να παραδώσουν τις έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας. Έχουνε μια ημέρα ακόμα διορία να περισώσουν όποια ψήγματα αξιοπρέπειας τους έχουν απομείνει. Οι πολίτες που έχουν εμπιστευτεί την Πλεύση Ελευθερίας ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι είμαι αποφασισμένη να τους υπερασπιστώ μέχρι τέλους, ξέρουν πάρα πολύ καλά πως τα όνειρά τους τις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη τους δεν την πρόδωσα και δεν θα την προδώσω ποτέ και ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές θα βρουν τοίχος.

Η κυρία Παπαϊωάννου, επαναλαμβάνω τοποθετήθηκε δεύτερη, δηλαδή σε τιμητική όχι εκλόγιμη θέση στη Β’ Θεσσαλονίκης που επρόκειτο να επιλέξω εγώ και επέλεξα μάλιστα στην αρχή. Όταν έγινε η ανακατανομή των εδρών μετά την απόφαση της ανώτατης εφορευτικής επιτροπής που μας στέρησε την έδρα της Β Πειραιώς του κύριου Αρίδα, χρειάστηκε το κίνημα να κάνει ανασχεδιασμό και έτσι χρειάστηκε εγώ να επιλέξω την έδρα της Β1 του Βορείου Τομέα. Αυτό σημαίνει, κύριε Παναγιώτου, ότι ένας άνθρωπος με μεγαλειώδη ψυχή και φρόνιμα, ο κύριος Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, αμέσως και αυθωρεί παρέδωσε την έδρα του για να μην διακυβευθεί η ακεραιότητα της κοινοβουλευτικής μας ομάδας. Η κυρία Παπαιωάνου υπέγραψε δήλωση και απορώ πως αυτό κάποιοι ακόμα δεν κατανοούν πόσο βαθεία ανήθικο είναι, υπέγραψε δήλωση στην οποία διαβεβαιώνει ότι θέτει την ώρα που υπογράφει από 1η Ιουλίου ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή μου την παραίτησή της. Είναι μια υπεύθυνη δήλωση κύριε Παναγιώτου, την θέσαμε στην δημοσιότητα την έχετε δει και ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι σε άλλες χώρες παραιτούνται υπουργοί αν πιαστούν να ψεύδονται, εδώ έχουμε έναν ανθρώπου που παραδέχεται ότι υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση επιδιώκοντας τελικά την εξαπάτηση και τον σφετερισμό μιας έδρας. Να είστε βέβαιοι ότι στην Πλεύσης Ελευθερίας αυτά όχι μόνο δεν είναι ανεχτά, αλλά ούτε θα συμβάλουμε καθόλου να πιστέψουν οι Έλληνες πολίτες ότι οι αρχές και οι αξίες παζαρεύονται ή ότι θα αφήσουμε ανθρώπους τόσο ιδιοτελής, ότι θα αφήσω εγώ ανθρώπους τόσο ιδιοτελής να περιγελούν την εμπιστοσύνη των πολιτών και των ψηφοφόρων. »




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.