Προκλητική επιχείρηση συσκότισης της λειτουργίας της εξεταστικής επιτροπής από την κυβερνητική πλειοψηφία. Άθλια κυριολεκτικά η συμπεριφορά του Προέδρου της Επιτροπής απέναντι στην Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας κα Κωνσταντοπούλου που από την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής επιβεβαιώνει τις υποψίες για κατεύθυνση ατιμωρησίας και κουκουλώματος, της πλειοψηφικά ελεγχόμενης από βουλευτές της ΝΔ.

Με άρνηση ακόμα και να αναφερθεί στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών ως έγκλημα (σύμφωνα και με τον ορισμό της Εξεταστικής Επιτροπής) ο Πρόεδρος της Επιτροπής - προφανώς εκτελών εντολές Μητσοτάκη - χαρακτήριζε το έγκλημα ως ατύχημα και καταστροφή.

Με αντιδεοντολογικές συνεχείς παρεμβάσεις διέκοπτε την τοποθέτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου δείχνοντας από την πρώτη μέρα τις επιδιώξεις του ως Πρόεδρος της Επιτροπής μετατρέψει ακόμη μια ανάλογη διαδικασία που δεν θα εκδώσει πόρισμα που να αποδίδει δικαιοσύνη για τα 57 θύματα και θα αποτελεί συνέχεια ανάλογων εξεταστικών επιτροπών που έθαψαν κακουργήματα και απόδωσαν λευκές περιστερές τους πολιτικούς θύτες.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου όμως έχει δείξει πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί αυτές τις κακοποιητικές συμπεριφορές από πλευράς του Προεδρείου και έκλεισε λέγοντας:
Είναι αδιανόητο να προσπαθείτε με μεθοδεύσεις να ακουστεί στην πρώτη συνεδρίαση ότι πρέπει να κληθούν και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Καραμανλής όπως ότι πρέπει να κληθούν και πάρα πολλοί άλλοι μάρτυρες.
Θεωρώ ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα που αναδεικνύεται κι αυτό είναι ότι υπάρχει μια πλειοψηφία στην Επιτροπή που είναι της ΝΔ, υπάρχει ένα Προεδρείο στην Επιτροπή που είναι της ΝΔ και ένα ξεκάθαρο αίσθημα πίστης στον αρχηγό σας και στις εντολές που παίρνετε ώστε να μην εκτεθεί ούτε ο κ. Μητσοτάκης ούτε ο κ. Καραμανλής.
Παρακολουθήστε την ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και τους διαξιφισμούς με τον εντεταλμένο Πρόεδρο της Επιτροπής:

 



 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.