Με μια πολύ δίκαιη κρίση ως προς τις προθέσεις για την εισαγωγή κανόνων στον διορισμό διοικήσεων ΝΠΔΔ, συγκροτημένη κατάθεση θέσεων και προτάσεων που θα μπορούσαν να βελτιώσουν το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου αλλά και υπόδειγμα αποκαλυπτικής αντιπολίτευσης που αναδεικνύει την προκλητική ασυνέπεια λόγων και πράξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη (πριν ο αλέκτωρ φωνήσαι τρις) στην περίπτωση του διορισμού Προέδρου στον ΑΣΕΠ του κ. Παπαϊωάννου κινήθηκε η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Χαρακτηριστικό περιστατικό αποτελεί το ιστορικό του συγκεκριμένου ανθρώπου, κατά την περίοδο της Προεδρίας της Ζωής στην Βουλή, όταν ο συγκεκριμένος ήταν Γενικός Γραμματέας του Κοινοβουλίου (στηριζόμενος και από τα τρία μνημονιακά κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ) και επιχείρησε να περάσει εγκρίσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ διαδικασία.

Αξίζει να παρακολουθήσετε το απόσπασμα από την τοποθέτηση της Προέδρου της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που, όπως σε όλη της πολιτική διαδρομή, αποδεικνύει την ακεραιότητά της, το αίσθημα δικαιοσύνης από το οποίο εμφορείται αλλά και τη ντομπροσύνη που την χαρακτηρίζει.



Όλη την τοποθέτησή της μπορείτε να δείτε εδώ:


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.