Ο Μάκης Βορίδης Υπουργός Επικρατείας λειτουργών ως συνήγορος υπεράσπισης των Καραμανλή, Χατζηδάκη, Σπίρτζη και Χρυσοχοΐδη δέχθηκε την αυστηρή αλλά δίκαιη κριτική της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Προέδρου της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ κατά τη συζήτηση για την ψηφοφορία σύστασης προανακριτικής επιτροπή για τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων στο έγκλημα των Τεμπών. Η Βουλή βέβαια απέρριψε το αίτημα για διακρίβωση των ευθυνών και των ενόχων που έστειλαν με τις πράξεις και παραλείψεις τους 57 αθώα θύματα, νεολαίους στην πλειοψηφία τους, στον τάφο. Η κυβερνητική πλειοψηφία του 40ταεκατό φρόντισε γι'αυτό. Οποία αθλιότητα αυτών που ψήφισαν ότι όλα που έγιναν ήταν καλώς καμωμένα.

Στη συζήτηση που προηγήθηκε η Πρόεδρος της Πλεύσης φρόντισε να αναδείξει την έπαρση και αλαζονεία των Μητσοτακικών ταλιμπάν προεξάρχοντος του δακρύβρεχτου τις ημέρες του εγκλήματος Κ. Καραμανλή που τα δάκρυα αφορούσαν τον ίδιο και όχι τα θύματα. Και που χθες περιφερόταν στο κοινοβούλιο με την σιγουριά αυτού που δεν επρόκειτο να κατηγορηθεί από τους ομοϊδεάτες του, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που προφανώς έλαβε από τον αρχιερέα της απόκρυψης και συσκότισης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αξίξει να δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε με τα κύρια σημεία της παρέμβασης της Ζωής Κωνσταντοπούλου που περιλαμβάνει και εύγλωτα στιγμιότυπα της στάσης του Βορίδη στην αίθουσα .
 


 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.