από τον Craig Murray/  reseauinternational.net 

Ο συγγραφέας δεν έχει καμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεγαλύτερης προπαγάνδας, ψεύτικων τρομοκρατικών συνωμοσιών, πραγματικής τρομοκρατίας με ψεύτικες σημαίες και τρομοκρατίας που κατευθύνεται από προβοκάτορες.

Μάθαμε φέτος ότι δεν υπάρχει κανένα έγκλημα τόσο φρικτό, τόσο προφανές και τόσο ορατό σε όλο τον κόσμο που οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ να μην είναι έτοιμες να διαπράξουν με θράσος και ανοιχτά.

Η σφαγή περισσότερων από 20.000 ανθρώπων περιελάμβανε τη δολοφονία βρεφών και νηπίων, τον σκόπιμο πυροβολισμό εγκύων γυναικών και μικρών παιδιών, τη δολοφονία ηλικιωμένων γυναικών σε μια εκκλησία και την εκτέλεση άμαχων αιχμαλώτων χωρίς ρούχα.

Όλα αυτά δικαιολογούνται από το "δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα".

Είδαμε επίσης την άνοδο του φασισμού καθώς οι δυτικές κυβερνήσεις καταπιέζουν τους πληθυσμούς τους για να μειώσουν την πολιτική αντίσταση στη γενοκτονία. Ο Tony Greenstein αγωνίζεται, ο Mick Napier και εγώ έχουμε όλοι παρενοχληθεί βάσει του νόμου περί τρομοκρατίας.
Έφυγα από τη χώρα μου επειδή φοβάμαι ότι θα "ερευνηθώ" επίσημα βάσει του νόμου περί τρομοκρατίας και ότι θα συλληφθώ και θα κρατηθώ στη φυλακή για δύο χρόνια ενώ θα περιμένω τη δίκη. Πολλοί άνθρωποι έχουν συλληφθεί επειδή εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για τη σφαγή με πλακάτ, λέξεις ή ακόμη και τραγούδια που η αστυνομία θεωρεί "προσβλητικά".

Η δράση της αστυνομίας υποκινείται συχνά από οδηγίες αυτοαποκαλούμενων σιωνιστικών οργανώσεων αυτοδικίας.

Γινόμαστε επίσης μάρτυρες, όπως ακριβώς είχα προβλέψει, μιας επανάληψης της κρατικά υποστηριζόμενης ισλαμοφοβικής προπαγάνδας του "πολέμου κατά της τρομοκρατίας". Θυμάστε την περίφημη "συνωμοσία με τη ρικίνη" όπου η ρικίνη που βρέθηκε ήταν το ίχνος που βρέθηκε σε κάθε κουζίνα;

Η βρετανική κυβέρνηση κράτησε μυστικό την απουσία της ρικίνης για δύο χρόνια. Ή το ανύπαρκτο σχέδιο για την πασχαλινή βόμβα, όπου το "αυτοσχέδιο εκρηκτικό συστατικό" που βρέθηκε αποδείχθηκε ότι ήταν μια σακούλα ζάχαρη ;

Στη Γερμανία, έχουν πολλή δουλειά να κάνουν για να δικαιολογήσουν τον πιο ακραίο αντιπαλαιστινιακό κυβερνητικό ρατσισμό στον κόσμο, γι' αυτό και επινόησαν μια "τρομοκρατική συνωμοσία της Χαμάς" και συνέλαβαν τέσσερις νεαρούς μουσουλμάνους. Δεν έχουν προσκομιστεί στοιχεία που να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο.

Η Χαμάς δεν έχει πραγματοποιήσει ποτέ βίαιη επίθεση εκτός Παλαιστίνης και η πολιτική της ήταν πάντα να μην το κάνει - και αυτό παραμένει έτσι. Είναι γελοίο ότι η Χαμάς αποφάσισε τώρα να χάσει ξαφνικά τον πόλεμο προπαγάνδας που κερδίζει σε όλο τον κόσμο, επιτιθέμενη στη Γερμανία.

Οι γερμανικές κυβερνήσεις είναι φυσικά καλά εκπαιδευμένες, όχι μόνο στη γενοκτονία, αλλά και στην ενθουσιώδη δημιουργία ψευτοτρομοκρατίας.

Η γερμανική κυβέρνηση συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό τόσο σε τρομοκρατικές επιθέσεις με ψεύτικα εμβλήματα στην Τασκένδη, τις οποίες μπόρεσα να ερευνήσω και να αναφέρω στη βρετανική κυβέρνηση σε πραγματικό χρόνο, όσο και στη δημιουργία μιας εντελώς ψεύτικης τρομοκρατικής οργάνωσης, της "Ένωσης Ισλαμικής Τζιχάντ του Ουζμπεκιστάν", η οποία ήταν εξ ολοκλήρου έργο της CIA και των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Ο στόχος εκείνη την εποχή ήταν να δικαιολογηθεί η λειτουργία της γερμανικής στρατιωτικής αεροπορικής βάσης στο Termez του Ουζμπεκιστάν. Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι η Γερμανία ήταν στην πλευρά των ηττημένων στον τελευταίο πόλεμο στο Αφγανιστάν.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεγαλύτερης προπαγάνδας, ψευδών τρομοκρατικών συνωμοσιών, πραγματικής τρομοκρατίας με ψεύτικες σημαίες και τρομοκρατίας που κατευθύνεται από προβοκάτορες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο το κατεστημένο μπορεί να ελπίζει ότι θα ανακτήσει την προπαγανδιστική αφήγηση.

Ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω τη νέα μου θέση ως περιπλανώμενος τρομοκράτης, οπότε ζητώ συγγνώμη για το γεγονός ότι τα άρθρα μου ήταν λίγο αραιά λόγω ορισμένων οργανωτικών προβλημάτων και ενός γενικού αισθήματος αποδιοργάνωσης.

Αυτό γίνεται στο αεροδρόμιο του Μιλάνου. Σε προσωπικό επίπεδο, με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω ότι η οικογένειά μου θα έρθει μαζί μου σε μια εξωτική τοποθεσία για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Έτσι, μπορεί να μην ακούσετε πολλά νέα μου πριν από τα μέσα Ιανουαρίου, καθώς οφείλω μεγάλη προσοχή στα παιδιά μου.

Σας εύχομαι καλές γιορτές, όπου κι αν βρίσκεστε, και ελπίζω να είστε με τους αγαπημένους σας. Για όλους εκείνους που ζουν υπό το φόβο και τον κίνδυνο, ιδιαίτερα αλλά όχι μόνο εκείνους στη Γάζα, οι σκέψεις μου και οι σκέψεις εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο είναι μαζί σας τώρα και για πάντα.

Λίγο πριν από τον πρώτο πόλεμο στο Ιράκ, μεταξύ της εισβολής στο Κουβέιτ και του ξεσπάσματος των πραγματικών εχθροπραξιών, έστειλα ένα λεπτό ως απάντηση σε μια επιστολή του Τζον Μέιτζορ. Εργάστηκα στο Κέντρο Παρακολούθησης Εμπάργκο, μια άκρως απόρρητη εγκατάσταση που λειτουργούσε από ένα υπόγειο αρχηγείο του ΝΑΤΟ στο κεντρικό Λονδίνο.

Ήμασταν μεταξύ των αποδεκτών ενός χριστουγεννιάτικου μηνύματος από τον πρωθυπουργό που ανακάτευε τις χριστιανικές ευχές με ένα μήνυμα πολέμου. Απάντησα σε ένα τυπικό λεπτό με αυτόν τον στίχο από το τραγούδι "It Came Upon the Midnight Clear" :
"Αλλά με τις δυστυχίες της αμαρτίας και της σύγκρουσης,
ο κόσμος έχει υποφέρει εδώ και καιρό,
Υπό την αγγελική ένταση, έλαβαν χώρα τα ακόλουθα γεγονότα
δύο χιλιάδες χρόνια λάθους ,
Και ο άνθρωπος, σε πόλεμο με τον άνθρωπο, δεν ακούει
το τραγούδι της αγάπης που φέρνουν, -
Ω, σιωπήστε το θόρυβο, άνδρες της σύγκρουσης,
και ακούστε τους αγγέλους να τραγουδούν!"

Όποιοι κι αν είναι οι άγγελοι για εσάς, ελπίζω να τους ακούσετε να τραγουδούν.



πηγή : Craig Murray μέσω La Cause du Peuple



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.