Η συσκότιση, η μεθόδευση, η διαπλοκή και η αθλιότητα επικράτησαν τελικά ψηφισμένες από την πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική Επιτροπή για το Έγκλημα των Τεμπών.
Αυτοί που έχουν ενδιαφέρον να κλείσει η υπόθεση της αναζήτησης κ
αι τιμωρίας των ενόχων υπουργών των δύο τελευταίων κυβερνήσεων για το τραγικό έγκλημα των Τεμπών συνεργαζόμενοι, υπερψήφισαν την πρόταση εξαίρεσης της Ζωής Κωνσταντοπούλου από την Εξεταστική Επιτροπή.

Τί κι αν ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών με εξώδικη δήλωση του κατήγγειλε μεθόδευση για την αποπομπή της από την επιτροπή και δήλωνε ότι η εξαίρεση της «επιχειρείται λόγω της γνώσης της για την υπόθεση, και της δυνατότητάς της να συμβάλει στην πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας».

Η διαπλοκή για άλλη μια φορά επιβάλλεται και το περί δικαιοσύνης κοινό αίσθημα της κοινωνίας για άλλη μια φορά προσβάλλεται και κακοποιείται από τους γελοίους και προκλητικούς εκφραστές και μαριονέτες της Μητσοτακικής αυθαιρεσίας συνεπικουρούμενους από τους Συριζέους


****
Να σημειωθεί πως ήδη είναι 16:18 και ενώ η συνεδρίαση έχει λήξει από τις 14:00 και ενώ επιλεγμένα αποσπάσματα (οχετοί του Πλεύρη και Μαρκόπουλου) έχουν διοχετευθεί στα κανάλια τους ακόμα δεν έχει ανεβάσει το κανάλι της Βουλής το οπτικοακουστικό υλικό από τη συνεδρίαση ΝΤΡΟΠΗ!!!





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.