Η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στέλνει νέα επιστολή στο Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής, καθώς δεν έχει λάβει καμία απάντηση στην προηγούμενη.

Στη νέα της επιστολή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επισημαίνει τη μη γνωστοποίηση των μελών του Επιστημονικού Συμβουλίου, ενώ δημοσιοποίησε η ίδια ότι το μοναδικό μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου με ειδίκευση στο ποινικό δίκαιο ήδη προχθές Τετάρτη έχει δηλώσει αποχή από τις εργασίες του Συμβουλίου για την υπόθεση των Τεμπών, λόγω του ότι έχει αναλάβει την υπεράσπιση κατηγορούμενου για το Έγκλημα στα Τέμπη.
Ακολουθεί η νέα επιστολή της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας:


ΠΡΟΣ 
ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Δια του Προέδρου του Κωνσταντίνου Μαυριά, ο οποίος καλείται να διαβιβάσει αύθις την παρούσα σε όλα τα μέλη

Α Ι Τ Η Σ Η- ΔΗΛΩΣΗ

Της Ζωής Ν. Κωνσταντοπούλου, Προέδρου της Κ.Ο. της «Πλεύσης Ελευθερίας» και μέλους της Εξεταστικής Επιτροπής γιε το Έγκλημα των Τεμπών

------------------

Κύριοι,

Ενώ έχουν περάσει περισσότερες από 2 ημέρες από την αποστολή της από 28-11-2023 αιτήσεώς μου προς το Συμβούλιό σας, δεν έχω λάβει καμία απάντησή σας, ούτε καν για την τυπική επιβεβαίωση παραλαβής της αιτήσεώς μου, το περιεχόμενο της οποίας έχει ήδη δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δεν μου έχετε απαντήσει ούτε για το ποια είναι τα μέλη του Συμβουλίου σας. Πληροφορήθηκα ωστόσο, ότι ένα μέλος σας και δη το μοναδικό με ειδίκευση στο ποινικό δίκαιο ήδη προχθές Τετάρτη είχε δηλώσει αποχή από τις εργασίες του Συμβουλίου σας για την υπόθεση των Τεμπών, λόγω του ότι έχει αναλάβει την υπεράσπιση κατηγορούμενου στην ποινική υπόθεση ενώπιον του Εφέτη Ειδικού Ανακριτή Λάρισας.

Βεβαίως μία τέτοια δήλωση, αποχής, που πάντως μέχρι σήμερα δεν μου έχετε επισήμως γνωστοποιήσει ούτε έχετε δημοσιοποιήσει σημαίνει ότι έχετε ήδη με άγνωστο σε εμένα τρόπο επιληφθεί της υποθέσεως των Τεμπών χωρίς να μου έχει μέχρι σήμερα γνωστοποιηθεί αυτό και χωρίς να σας έχει καν διαβιβασθεί σχετικό έγγραφο αίτημα, πέραν του γεγονότος ότι δεν έχετε και καμμία αρμοδιότητα να επιληφθείτε. Αυτή η εξέλιξη απλώς επιβεβαιώνει τις σοβαρές υπόνοιες που ήδη με την πρώτη επιστολή μου διατύπωσα.

Παρακαλώ συνεπώς να με ενημερώσετε με ποια διαδικασία επιληφθήκατε, ποιοι είστε, ποια δηλαδή η σύνθεσή σας, και για ποιο λόγο αποφεύγετε να απαντήσετε σε επίσημη θεσμική επιστολή - αίτηση Προέδρου Κοινοβουλευτικής Ομάδας, και μέλους Εξεταστικής Επιτροπής που σας έχει απευθυνθεί επισήμως με συγκεκριμένα ερωτήματα, ενστάσεις και αιτιάσεις. Η σιωπή σας αποτελεί τουλάχιστον ασυνήθιστη και μη πρέπουσα στάση.

Με δεδομένο ότι ούτε από την Εξεταστική Επιτροπή έχει δοθεί απάντηση για τα ανωτέρω, αλλά έχει επιβεβαιωθεί ότι έχει παραληφθεί το σχετικό αίτημά μου, προκύπτει ότι ήδη ενεργείτε στο πλαίσιο προδρομολογημένων από το Κυβερνών Κόμμα εξελίξεων, για την αλλοίωση της σύνθεσης της Εξεταστικής Επιτροπής και την φαλκίδευση της αναζήτησης της αλήθειας, σε υπόθεση με 57 νεκρούς, γεγονός που συνιστά συνδρομή σε κατάχρηση εξουσίας.


ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ
Εμμένω στα ερωτήματά μου και τα αιτήματά μου προς το Συμβούλιό σας και επιφυλάσσομαι όλων των δικαιωμάτων μου.​​​​​​Αθήνα, 1/12/2023

Με τιμή

Ζωή Ν. Κωνσταντοπούλου


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.