Μια μνημειώδης παρέμβαση της Προέδρου της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, επαναφέρει για πολλοστή φορά τη θέση μας για κατάργηση της ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ και ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ.

Λέμε ΟΧΙ στα προνόμια ατιμωρησίας Βουλευτών και Υπουργών όταν το συστημικό κατεστημένο των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν κλείνουν ερμητικά τα αυτιά τους στο ΠΑΝΔΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ.

Στην ΚΡΑΥΓΗ των πολιτών για απόδοση ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και επιβολή ΤΙΜΩΡΙΑΣ στους επίορκους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ και ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ολομέλεια της 25/1/24, κατά τη συζήτηση του ν/σ του Υπουργείου Εσωτερικών:
@chris.ivanovits #ζωηκωνσταντοπουλου #πλευσηελευθεριας #βουλη #ασυλια #τεμπη #τεμπη_εγκλημα #δικαιοσυνη #διαπλοκη #zoekonstantopoulou #plefsieleftherias #fyp #tempi ♬ πρωτότυπος ήχος - Χρήστος Ιβάνοβιτς



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.