Άλλη μια πολύ σημαντική συνέντευξη παραχώρησε η επικεφαλής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Τάκη Χατζή στο κανάλι ONE, στην οποία διευκρίνησε τις θέσεις του κόμματος για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου με το οποίο καταδικάστηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για το "κράτος δικαίου" που δεν έχει διασφαλίσει για τους πολίτες της χώρας μας.

Ερωτηθείσα σχετικά, ανέπτυξε τις απόψεις της για το δίκαιο του αγώνα των φοιτητών και αγροτών. Δικαιολόγησε τόσο τις καταλήψεις των φοιτητών αλλά και τα μπλόκα των αγροτών δηλώνοντας πως τους υπερασπίστηκε και θα τους ξαναυπερασπιστεί αφού οι μορφές πάλης που εφαρμόζουν είναι αυτονόητες και δεδομένες προκειμένου να διεκδικήσουν το δίκιο τους απέναντι σε μια ανάλγητη κυβέρνηση που νοιάζεται κυρίως για τα επιχειρηματικά συμφέροντα (βλέπε δώρο 35.000.000 στην Aegean) και όχι για τα δικαιώματα των αγροτών επικαλούμενη το γελοίο επινόημα του "ξυσίματος του πάτου του βαρελιού".
Κάλεσε γι ακόμη μια φορά την κυβέρνηση να μην επιμείνει στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια και να αυξήσει τα κονδύλια προς τη Δημόσια Παιδεία και τον αγροτικό κόσμο.
Δείτε τη συνέντευξη:

 



 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.