Νέα πολιτική καταδίκη 8 μήνες φυλάκιση του Π.Λαφαζάνη για αντίσταση κατά πλειστηριασμών!
Είχε προηγηθεί και άλλη καταδίκη 18 μήνες φυλάκιση του Παν.Λαφαζάνη πάλι για πλειστηριασμούς .
Οι αυθαίρετες , αλλεπάλληλες , εκδικητικές και τρομοκρατικές δικαστικές διώξεις του Παν.Λαφαζάνη και συναγωνιστών του για τη συμμετοχή τους στο κίνημα κατά των αθρόων πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας είχαν ξεκινήσει από την κυβέρνηση Τσίπρα , ιδιαίτερα από το 2017 και συνεχίστηκε με αλλεπάλληλες κατευθυνόμενες και χειραγωγημένες Δίκες , μετά από πολυετείς μεταβολές , από τις κυβερνήσεις Μητσοτάκη.
Τα καθεστωτικά κόμματα της ΝΔ , του ΣΥΡΙΖΑ , του ΠΑΣΟΚ και της ”Νέας Αριστεράς” , συνένοχα στις διώξεις Λαφαζάνη και συναγωνιστών του, προώθησαν από κοινού , με όχημα την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τις στημένες Δίκες κατά Λαφαζάνη και των άλλων αγωνιστών, επιβάλλοντας στον ίδιο, τους συνεργάτες του και τους συναγωνιστές του σε πρώτη φάση βαριά ποινή 3-ετών και τώρα , Τετάρτη 19 Ιουνίου , ποινή 8 μήνες φυλακή από το τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
Οι αλλεπάλληλες ποινές φυλάκισης του Παν.Λαφαζάνη πρώην Υπερυπουργού στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος παραιτήθηκε μαζί με άλλους υπουργούς και βουλευτές , μετά τις ”κωλοτούμπες” Τσίπρα τον Ιούλιο και Αύγουστο του 2015 , δείχνουν το φόβο και πανικό της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των ”συνεταιρικών-συναινετικών” κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ μπροστά στην ογκούμενη λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι τους.
Η νέα ”συναινετική κοινοβουλευτική Χούντα” των σπαρασσομένων για την πρωτοκαθεδρία στην εξουσία κομμάτων της ΝΔ , του ΣΥΡΙΖΑ , του ΠΑΣΟΚ, τρέμει μπροστά στο ”τσουνάμι” της λαϊκής διαμαρτυρίας και ιδιαίτερα στο ενδεχόμενο καθόδου στα κοινωνικά κινήματα και τις εκλογές ενός νέου αξιόπιστου μετώπου ριζοσπαστικών πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων στο οποίο θα δίνει πρωτοποριακό παρών ο Παν.Λαφαζάνης.
Να σημειωθεί ότι μαζί με τον Παν.Λαφαζάνη καταδικάστηκαν από 9-11 μήνες φυλακή ο Στ.Λεωτσάκος , η Μαρία Αφοξενίδου , ο Λεων.Παπαδόπουλος , ο Στ.Μπούρας και συναγωνιστές και συναγωνίστριες .
Οι καταδικασθέντες αγωνιστές/στριες άσκησαν έφεση και αφέθησαν ελεύθεροι .
Ο αγώνας για την ανατροπή συνεχίζεται και μπαίνει σε νέα πολύ πιο ουσιαστική και ανατρεπτική φάσηΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.