Ένα μικρό '81 ξαναζεί ο ελληνικός λαός προσβλέποντας σε μια διαφορετική διακυβέρνηση που να συντελέσει στη βελτίωση της Ελλάδας και τη διαβίωση των Ελλήνων.....
Ο φορέας της ελπίδας φαίνεται ότι συγκέντρωσε όλες τις δυνάμεις στη χώρα που θέλουν να ανακτήσει η χώρα την αξιοπρέπειά της και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για τον διασυρμό της.
Λευκή πετσέτα έριξαν οι δυνάμεις της συγκυβέρνησης που δεν κατάφεραν να έχουν ούτε εκλογικούς αντιπροσώπους στα περισσότερα εκλογικά τμήματα  όλης της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ακτιβιστή που βασίζονται σε exit polls:
Στο 38,5%  κλειδώνει το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, που σε συνδυασμό με τα λοιπά αποτελέσματα πρέπει να του δώσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία.
Κατάρρευση της ΝΔ που δεν προβλέπεται να συγκεντρώσει πάνω από 25%.
Τρίτη δύναμη αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 7% και στην 4η θέση το ΠΟΤΑΜΙ με 6%.
Με 5% και δίπλα - δίπλα το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ.
Είσοδο στη νέα βουλή των ΑΝΕΛ που δείχνουν να πλησιάζουν το 3,5%.
Εκτός ο ΓΑΠ, η ΔΗΜΑΡ και το ΛΑΟΣ. Στο 10% τα υπόλοιπα ....
Περιμένουμε την επαλήθευσή τους.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.