Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας χρηστικός βιντεοσκοπημένος οδηγός προστασίας των δανειοληπτών απέναντι στις αδηφάγες τράπεζες. Και φυσικά βασίζεται στην πρόσφατη νομολογία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που αντικαθιστά από τις αρχές '16 τον νόμο Κατσέλη.
Τα βίντεο που ακολουθούν περιέχουν τις τοποθετήσεις της νομικού κας Στέλλας Βαλάνη - Ντολοπούλου και των συνεργάτιδών της κκ  Κατερίνας Μωράτη, Μαριάννας Περίδου, Βέρας Διαμαντούδη και Μαρίας Κορομηλά καθώς και όλες τις ερωτήσεις και απαντήσεις που δόθηκαν.
Περιλαμβάνονται πρακτικές οδηγίες για τους δανειολήπτες στεγαστικών, καταναλωτικών δανείων, υπερχρέωση πιστωτικών καρτών καθώς και τρόπους άμυνας λόγω παράνομων και καταχρηστικών όρων στις υπογραφείσες συμβάσεις. Επίσης τους νομικούς τρόπους αντιμετώπισης των διαταγών πληρωμής και των εντολών κατάσχεσης.











Ευχαριστούμε θερμά το  news.makedonias.gr και τους φίλους διαχειριστές του Ηλία και Κάτια για την ουσιαστική συνεισφορά τους στην δημοσιοποίηση της εκδήλωσης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.