του ακτιβιστή

Μόλις χθες το πρωί, ανεβάσαμε το ρεπορτάζ για το ΠΙΚΠΑ, όπου χωρίς να "κράζουμε" ζητούσαμε από τον Δήμαρχο να μας πει "ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 47.700 €" που σύμφωνα με δημοσίευμα της προσωπικής εφημερίδας προβολής του ίδιου είχαν διατεθεί
στη συντήρηση των κατασκηνώσεων,  προκειμένου να αντιμετωπίσει τα επείγοντα προβλήματα διάβρωσης, που απειλεί τη θεμελίωση του δομημένου αποθέματος των κατασκηνώσεων.


Το ρεπορτάζ άλλωστε το κάναμε  για να δούμε τι τέλος πάντων  εργασίες έγιναν εκεί. Και   διαπιστώσαμε  πως καμία εργασία αποκατάστασης ή συντήρησης ή επισκευής δεν έγινε.



Γράφαμε στο ποστάρισμά μας της Δευτέρας και ρωτούσαμε:


Η ουσία πάντως βρίσκεται στο αναντίστοιχο με την πραγματικότητα δημοσίευμα της προπαγανδιστικής φυλλάδας του Δημάρχου. Γιατί;Ποιος σας είπε ότι οι ιθαγενείς πείθονται και δεν ερευνούν; Η προσωπική προβολή έχει και τα όριά της.Που πήγαν τα 47.700  €; Μήπως σε μελέτες;;  Πείτε μας κύριε δήμαρχε ....
Και αφού δεν λάβαμε απάντηση, από το λαλίστατο (με καθημερινά δελτία τύπου) γραφείο τύπου , αναμέναμε τον χθεσινοβραδινό απολογισμό του Δημάρχου, μήπως και δικαιολογήσει το κονδύλι των 47.700 €.

Και απάντησε δικαιώνοντας τον ακτιβιστή ότι τα 47.700 δόθηκαν σε μελέτες για την ενεργειακή αναβάθμιση ( αν είναι δυνατόν μελέτες για ενεργειακή αναβάθμιση του ετοιμόρροπου ΠΙΚΠΑ ;; όταν αυτό που επείγει είναι η στατικότητα των κτιρίων )   και για την προστασία από την διάβρωση (;).
Αυτό είπε ο Γιάννης Μαυρομάτης και εξήγησε ότι υπήρχαν από το '11 και '12 εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό 60.000 € τα οποία δεν χρησιμοποιήθηκαν και δοθείσης ευκαιρίας διατέθηκαν για μελέτες.

Πολύ μελέτη πέφτει γενικώς ....

Και βέβαια η αντιπολίτευση τι κάνει; Αναμένουμε ενέργειες και από αυτήν φυσικά ....

Και μια αφελής ερώτηση προς επαΐοντες: Είναι δυνατόν να διαθέτεις κονδύλια για μελέτες σε ένα συγκρότημα που δεν σου ανήκει και που δεν σου έχουν παραχωρήσει ακόμη (ακόμη ...) τη χρήση του;

Ακούστε και το επίμαχο σημείο της ομιλίας του Δημάρχου.



Το ρεπορτάζ για το ΠΙΚΠΑ με πλήρες φωτογραφικό υλικό μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

ΕΡΕΙΠΙΟ ΤΟ ΠΙΚΠΑ: Για ποια συντήρηση μιλά ο Δήμαρχος; - Φωτογραφικό ντοκουμέντο της παρακμής (φωτο)

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.