Μια Ζωή με κότσια, μια Ζωή με ενθουσιασμό, μια Ζωή ανυπόταχτη, μια Ζωή που καταλαμβάνει πλέον αυτοδίκαια την αρχηγία του αντιμνημονιακού κινήματος, μια Ζωή που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα έξω από την υποταγή, συναλλαγή και διαφθορά είχαμε τη χαρά να δούμε και ν' ακούσουμε χθες σε μια συνέντευξη απέναντι στους συστημικούς δημοσιογράφους του Σκάι.
Φιλοξενούμενη στην εκπομπή Ακραίως του Τάκη Χατζή για άλλη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια της, όπως κάνουν όλοι οι προδότες πολιτικοί - φερέφωνα των τοκογλύφων και αφού προσδιόρισε το καθεστώς δικτατορίας που ζει η χώρα μας τα τελευταία 7 χρόνια  έδωσε το σάλπισμα της αντίστασης των ανυπόταχτων πολιτών, των ανυπόταχτων Ελλήνων.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.